Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tetszik a nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik a nőnek, hogy egy személyes ágyam van?

Figyelt kérdés
Nincs még saját lakásom, ezért nyilván praktikusabb. 2 hónap ismerkedés után ez miért olyan fontos?
2019. jan. 30. 09:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%

És összeköltözésig nem is akarsz együtt aludni vagy szexelni senkivel? :D

2019. jan. 31. 09:15
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Nem összeköltözésről beszélünk, szexelni akkor is kellene valahol, ha egyedül élsz. Vagy egyáltalán mit szeretnél csinálni ezzel a nővel? Beszélgetni? Mert azt valóban lehet egyszemélyes ágyon ülve is :D
2019. jan. 31. 17:44
 23/28 A kérdező kommentje:
22 : Gondolom nem lenne már az elején olyan gyakori, hogy ne legyen jó az egyszemélyes ágy még egy darabig.
2019. jan. 31. 20:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem lenne már az elején gyakori??? Jesszus, hát pont hogy az elején kellene a legtöbb szex hogy minél jobban megismerjétek egymás testét és hogy mit szeret a másik, mik az igényei... De lehet hogy én gondolom rosszul. A kapcsolatunk elején szinte minden nap szeretkeztünk a párommal (volt hogy reggel-este), több mint 10 év után is heti 5x összebújunk. Mindenesetre nálunk bevált a sok szex a mai napig, de te tudod. Én nem tudnék egy heti 1x-2x szeretkezős kapcsolatban lenni nő létemre. 31/N
2019. jan. 31. 22:02
 25/28 anonim ***** válasza:
68%

"nem lenne már az elején olyan gyakori"

Mivaaan? :D Pont a kapcsolat eleje az, amikor az embernek simán van kedve naponta 4-5 menethez.

Mi a kapcsolatunk elején az időnk nagy részét az ágyban töltöttük a férjemmel: szeretkeztünk sokat, illetve összebújtunk és beszélgettünk.

Mindkettő kényelmetlen lett volna 90 centin...

2019. febr. 1. 09:29
 26/28 anonim ***** válasza:
23%

Azért amiért minden nő alapból elvárja a kényelmet.

Tudod csak a belső értékek számitanak , de azért legyen meg mindened ami az ő kényelmét szolgálja...

Mindegy hogy neked szükséged van-e rá vagy sem.

Ez példázza kivállóan hogy a nőnek csak az anyagi javak, az előre biztositott kényelem,biztonság számit párválasztásnál, nem pedig az emberi tulajdonságok.

Rendezz mindent úgy az életedben, hogy tökéletes legyen ha egyszer ő véletlenül belecsöppen, tervezz úgy hogy neki jó legyen.

2019. febr. 3. 14:52
 27/28 anonim ***** válasza:
43%
#26: Ezek szerint a pasik jobban szeretnek egyszemélyes heverőn szexelni és a nagyobb ágy csak a nők kényelmét szolgálja meg luxuscikk. Ezt eddig nem tudtam, köszönöm hogy felvilágosítottál. Mondani is fogom a páromnak hogy túlságosan elkényeztet és hálából nagyon elkényeztetem én is őt, ha már csak az én kedvemért van a nagy ágy, mindent elkövetek hogy megháláljam ezt a luxust ;) :D 31/N/aki ezek szerint pénzéhes r.i.b.a.n.c
2019. febr. 3. 16:54
 28/28 anonim ***** válasza:

Most így hirtelen konkrétan 3 férfi barátom jut eszembe, aki nem akart adott csajnál aludni, mert zavarta őket a keskeny ágy.

Most akkor a férfiak is luxust váró pénzéhes dögök? :D

2019. febr. 4. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!