Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tetszik a nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik a nőnek, hogy egy személyes ágyam van?

Figyelt kérdés
Nincs még saját lakásom, ezért nyilván praktikusabb. 2 hónap ismerkedés után ez miért olyan fontos?
2019. jan. 30. 09:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%

Lehet, hogy ilyen mindenen fönnakadós ember.

Én a helyedben nagyon erősen intő jelnek fognám fel, ha 2 hónap ismerkedés után már belepof...ik abba, hogy milyen bútoraim vannak!

2019. jan. 30. 10:17
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem hagynék el senkit emiatt, nem is problémáznék, de szexeltem már egyszemélyes ágyon, plusz aludtam is együtt mással ott (az én ágyam volt, de rövid úton ki is lett cserélve), nem volt éppen kellemes. Nem volt semmihez sem hely, nem tudtuk elengedni magunkat, és kegyetlenül fájt mindenünk másnap reggel, mert annyira össze kellett húznunk magunkat.
2019. jan. 30. 10:23
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem veszel egy nagyobb ágyat? Anno én is kétszemélyeset vettem, mikor kipofoztam a szobámat, pedig akkor nem volt nőm, de később jól jött.

Igaz, az amolyan "queen size" ágy volt, mert csak 160cm volt keresztbe, de ekkora fért be a szobába. Simán elfértünk rajta ketten.

2019. jan. 30. 10:27
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert talàn baromi kenyelmetlen?!

Pàrhónapja voltunk pàrommal vendégségben egy buli miatt. Egyszemelyes ágyak voltak csak. Alig aludtunk . Én a falhoz nyomva aludtam féloldalasan.

Reggelre mindenem fájt.

2019. jan. 30. 11:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy széles ülőfelületű kinyitható kanapéra is lecserélheted, amin elférsz keresztbe, nem kinyitott állapotban, ha csak egyedül vagy, de ha másodmagaddal vagy, lehet nagyobbra nyitni. Én eleve ilyet vettem, amikor elköltöztem a szüleimtől, a szüleimnél a szobámban csak egyszemélyes ágyam volt, két embernek az sem volt elég, de a kis szobába nem fért volna el nagyobb még kinyitható sem.
2019. jan. 30. 11:36
 16/28 anonim ***** válasza:
69%

Én még egyedül is nagyon utáltam egyszemélyes ágyon aludni, nem hogy a párommal együtt.

Ha egyik haverunknál alszunk, akkor szimpla ágyat vagyunk kénytelenek használni, másnap mindenünk fáj... Inkább kelünk hajnalban, még buli után is, aztán otthon kialusszuk magunkat rendesen a kényelmes ágyon. :D

2019. jan. 30. 11:55
 17/28 anonim ***** válasza:

Mert kényelmetlen. Szexnél nem, ott úgyis egymáson vagytok, de két csontinak (tapasztalat) is kényelmetlen 80-90cm-en aludni.

Ki nem dobnék pasit emiatt, de lehet kevesebbet aludnék ott. Praktikum: lehet venni kinyitható ágyakat is, nem kanapékat, ágyat ami egyszemélyes és dupla ként is funkcionál. [link]

2019. jan. 30. 12:28
 18/28 anonim ***** válasza:
56%
Menjetek a nőhöz aludni, gondolom neki kétszemélyes ágya van, ha reklamál nálad..
2019. jan. 30. 13:27
 19/28 anonim ***** válasza:
47%
Méghogy miért fontos ez? Nemhogy örülnél neki, ő már a közös ágyban töltött időre gondol ami jóval kényelmesebb a nagyobb ágyon. Vagy te nem szándékozod őt ágyba vinni?
2019. jan. 30. 18:43
 20/28 A kérdező kommentje:
19: Nem tudom, én általában egyedül élek.
2019. jan. 31. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!