Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én, mint egyedülállo anya csak magam tudom es a kicsit eltartani, hogyan szponzoraljak ffit? Ez a vitank tárgya
A párommal nagyban megnőnek a koltsegeim, mert bele kell adnom a bevasarlasba, kulonben lehuzasnak erzi, viszont ha ő nem lenne, nem is fogyna egy tepsi/lábas kaja egy nap alatt, foznom, bevasarolnom sem kéne ennyiszer.
Ő az anyjanal lakik, attol h nalam alszik eszik furdik,a rezsibe semmit nem ad, es mivel az exeplane pont lehuzta elottem, ugy lepett le hogy joforman kirabolta, igy azt vágja a fejemhez ha szolok, hogy filléreskedek, es a pénzre megyek.
Es gyereket akar.
Most ezt igy hogy?en is szeretnék de már belegebedek a hazimunkaba, neha segit es azt hiszi segit, nem azt hogy kiveszi a részét a feladatokbol, arra hivatkozik hogy műszakol milyen sokat dolgozik. Amibol en semmit nem látok.csak annyit hogy belead a miatta torteno nagy vasarlasokba
Elkoltozni nem akar h ne kelljen albit fizetni
Megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!