Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én, mint egyedülállo anya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én, mint egyedülállo anya csak magam tudom es a kicsit eltartani, hogyan szponzoraljak ffit? Ez a vitank tárgya

Figyelt kérdés

A párommal nagyban megnőnek a koltsegeim, mert bele kell adnom a bevasarlasba, kulonben lehuzasnak erzi, viszont ha ő nem lenne, nem is fogyna egy tepsi/lábas kaja egy nap alatt, foznom, bevasarolnom sem kéne ennyiszer.

Ő az anyjanal lakik, attol h nalam alszik eszik furdik,a rezsibe semmit nem ad, es mivel az exeplane pont lehuzta elottem, ugy lepett le hogy joforman kirabolta, igy azt vágja a fejemhez ha szolok, hogy filléreskedek, es a pénzre megyek.

Es gyereket akar.

Most ezt igy hogy?en is szeretnék de már belegebedek a hazimunkaba, neha segit es azt hiszi segit, nem azt hogy kiveszi a részét a feladatokbol, arra hivatkozik hogy műszakol milyen sokat dolgozik. Amibol en semmit nem látok.csak annyit hogy belead a miatta torteno nagy vasarlasokba

Elkoltozni nem akar h ne kelljen albit fizetni

Megoldás?

2019. jan. 27. 22:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek partnere van, akkor normál esetben nem több a kiadása, hanem kevesebb. Gazdaságilag a 2 fős, két keresős háztartás a legolcsóbb, ha nincs gyerek. De ha van gyerek akkor sem normális, hogy a te költségeid nőnek egy pasi miatt (nem férfi az ilyen).
2019. jan. 29. 05:51
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél buta. A gyereked az első! A pasi felnőtt,keresőképes,oldja meg az életét,ne hagyd magad.Képes lennél a gyerekedtől elvenni,hogy a pasidnak-aki voltaképpen senkid-adj?? Ne csinálj butasagot.Adj neki...útilaput. Mehet haza vagy ahova akar. Ha eddig találtál társat,mégha a legrosszabbat is,ezután is fogsz. Szépen az elején közlöd,hogy a gyereked a világ közepe neked,nem vagy hajlandó tőle megvonni semmit csak azért,hogy a pasinak kedvezz. Aki ezt elfogadja az felnőtt,érett férfi,ideális társ,aki nem fogadja el,azzal kár is próbálkozni,csak az idődet rabolja. Becseszne,ha a gyerekemnek nem vennék pl.új ruhát,mert a társam élősködne rajtam és zabáltatnom kell stb...Menjen az ilyen a fenébe.Van több férfi is a világon akik normálisan gondolkodnak.A mostaninak pedig mond meg,hogy "boccs,szerintem hagyjuk egymást békén,én egy teljes értékű társat AKAROK,nem pedig egy gyereket akit el kell tartanom.
2019. jan. 29. 07:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak abszolút igaza van! Hidd el, van olyan férfi, akinek alap h nem használ ki téged. Csak meg kell találni. Nehogy ennek a majomnak szulj.
2019. jan. 29. 16:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ismerkedési szokásaidon kellene változtatni, mert azért nem minden "férfi" ilyen, hogy elvárja, hogy te főzz, és egy centet nem ad bele. Én nő vagyok mondjuk, de nekem még csóró egyetemista koromban is pl. alapvető volt, hogyha átmegyek a páromhoz, akkor arányosan belefizetek a kajába. És férfiak közül is csomóan így gondolják. Lehet, hogy jófiúsabb férfiak után kellene nézned.
2019. jan. 30. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!