Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én, mint egyedülállo anya csak magam tudom es a kicsit eltartani, hogyan szponzoraljak ffit? Ez a vitank tárgya
A párommal nagyban megnőnek a koltsegeim, mert bele kell adnom a bevasarlasba, kulonben lehuzasnak erzi, viszont ha ő nem lenne, nem is fogyna egy tepsi/lábas kaja egy nap alatt, foznom, bevasarolnom sem kéne ennyiszer.
Ő az anyjanal lakik, attol h nalam alszik eszik furdik,a rezsibe semmit nem ad, es mivel az exeplane pont lehuzta elottem, ugy lepett le hogy joforman kirabolta, igy azt vágja a fejemhez ha szolok, hogy filléreskedek, es a pénzre megyek.
Es gyereket akar.
Most ezt igy hogy?en is szeretnék de már belegebedek a hazimunkaba, neha segit es azt hiszi segit, nem azt hogy kiveszi a részét a feladatokbol, arra hivatkozik hogy műszakol milyen sokat dolgozik. Amibol en semmit nem látok.csak annyit hogy belead a miatta torteno nagy vasarlasokba
Elkoltozni nem akar h ne kelljen albit fizetni
Megoldás?
Nagyon kegyetlen a helyzet.
Szerintem el fog hagyni. Ha erre nincs megoldás.
Egyre kevesebbet jön inkabb, minthogy beleadna. Ezt lépte most
"De ha lesz uj kapcsolatom?"
Mondjuk keress olyan párt aki nem pótanyucit meg bejárónőt keres, hanem barátnőt??
Miért alacsonyítod le ennyire magad? Ennél még a magány is jobb basszus. Élősködő lusta here ez nem férfi. Dobd ki a fenébe, élősködjön anyucin ne rajtad.
Ne legyél társfüggő, ne dőlj be bárkinek!
Ne ugorj bele valami szarba, csak azért mert félsz egyedül. És már se csak ezeket fogod vonzani.
Igen, lehet hogy évek telnek el. Ha ezt nem vállalod, csak ilyet kapsz.
Életed legnagyobb hibáját követed el ha most engedsz neki , mégnagyobbat ha még szülsz is neki, és neharagudj, akkor még csak sajnáli való sem leszel, hiszen teljes mértékben időben felismerted a hátrányait ennek a pasinak.
Eszedbe jut egyáltalán a már meglévő gyermeked? mert nem azért nem bántai akarlak de itt eszmét futtatsz a kapcsolatról, meg hogy egyedül maradsz majd meg ilyenek és a gyerek akinek jelenleg az egyedülálló anyukája vagy??? Ő róla miért nem esik szó ? Egy ilyen embert akarsz mellé? Elbirod képzelni hogy ha lesz vele egy közös gyerek majd (de ha eszed van, nem lesz) akkor a te meglévődnek milyen sorsa lesz majd általa ???
tényleg tud ennyire fontos lenni egy pasi ? ezt nem tudom elhinni ...
Az anyjánál lakik mert nem akar albérletet fizetni ? Szerinted az anyjának besegit bármiben is ? kötve hiszem !
És akkor ezek után azon kattog az agyad hogy el fog hagyni és egyre kevesebbet megy hozzád ??
HÁt térj már észhez , már neharagudj hallod egyáltalán magadat ??? ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!
EGY IDIÓTA F--ZT FOGTÁL KI... INKÁBB LÉPJ MINÉL HAMARABB, VAGY HAGYD HOGY Ő LÉPJEN! NEM VESZTESÉG EGY ILYEN !
Bocsi ha megbántottalak, de nálam kiverte biztosítékot hogy rendesen kétségbe vagy esve hogy ez az élősködő ott fog téged hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!