Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt feleseg. Ki hogy tudja elfogadni?
Aki ilyen helyetzetben van az hogy van ezzel. Tudom, nem kene vele foglalkoznom de mikor kiakad azon hogy engem eljegyzett a parom es hogy en biztos kieroszakoltam meg azert akarok eskuvot mert o neki volt...egyszeruen felb*sz. Plusz hogy ezzel a novel orok eletre ossze van kotve egy gyerek altal.
Nem lenne bajom a novel, de erezteti hogy en kevesebb vagyok nala (o szerinte) mert en nem vagyok elveve es gyereket se szultem...
Sok mindent tudnek meselni rola de felforr tole az agyvizem.....
Ha miattad ment szét a házassága, akkor számíthatsz rá hogy évekig a fejedhez fogod kapni ezt a szöveget, mert téged fog okolni a sikertelenségéért.
Ha a párod a válás után ismert csak meg, akkor viszont úgy gondolom, hogy a volt nej még nem adta fel a férje visszaszerzését és tudatosan próbálja elüldözni a potenciális vetélytársakat.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!