Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, ha ezt nem bírom elfogadni?
Nem tudom elfogadni a párom facebook függőséget. Elmondása szerint nem beszél más nőkkel, nem csinál semmit, mégis amikor csak teheti fent van.
Elmegy a boltba, kiszáll az autóból, online, hazaér tőlem, belép az ajtón, online.. Felkel reggel, online azonnal. Akár egész nap..
Sajnos én ezt a szokását nem tudom elfogadni.
Érdemes vele erről beszélni már századjára, vagy ez már nem fog változni?
Igazad van, nem fogok egy olyan kapcsolatban benne maradni, ahol hiába mondom el hogy zavar, nem változtat rajta.
Nem fogom szabályozni, azt csinál amit akar.
Biztos hogy ott van? Mert vannak telefonok amik akkor is onlinet jeleznek amikor az illető órák óta rá se nézett (az én telóm is szokta, nagyon bosszantó)
De ha valóban fönt van, ez negatívan ha a kapcsolatotokra? Amikor veled van akkor is azt bújja? Lehet tényleg csak te viszed túlzásba.
Gyakorlatilag a szemed láttára bejelentkezik és a fb-t bújja ? Én is online vagyok onnantól, hogy egyszer felnézek, odáig, hogy nem húzom le az alkalmazást, hogy ne szívja az aksim feleslegesen.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!