Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt feleseg. Ki hogy tudja elfogadni?
Figyelt kérdés
Aki ilyen helyetzetben van az hogy van ezzel. Tudom, nem kene vele foglalkoznom de mikor kiakad azon hogy engem eljegyzett a parom es hogy en biztos kieroszakoltam meg azert akarok eskuvot mert o neki volt...egyszeruen felb*sz. Plusz hogy ezzel a novel orok eletre ossze van kotve egy gyerek altal.
Nem lenne bajom a novel, de erezteti hogy en kevesebb vagyok nala (o szerinte) mert en nem vagyok elveve es gyereket se szultem...
Sok mindent tudnek meselni rola de felforr tole az agyvizem.....
Most attól hogy valami tahó elvette és felkoppintotta, kinyomott egy gyereket, nem lesz több másnál, sőt a szememben már emiatt a gondolkodásmód miatt hulladéknak számít. De te ne vele foglalkozz, csak magaddal és a pároddal.
2019. jan. 27. 18:21
2/12 anonim válasza:
Oh és ne tégy olyat amit később megbánnál!
2019. jan. 27. 18:22
3/12 anonim válasza:
Ha téged ez felbosszant, akkor tényleg kevesebb vagy nála. És abban tökéletesen igaza van, hogy a gyerek egy életre összeköti őket. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor keress gyerektelen pasit.
Egy második feleség.
2019. jan. 27. 18:29
4/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ha csinálni akarja a feszkót maradj higgadt, és röhögd ki. Az fogja a legjobban idegesíteni, ha látja, hogy biztos vagy a dolgodban. A gyerek egy kapocs köztük, ez tény, de azt nem jelenti, hogy az apa párkapcsolatába is beleütheti az orrát. Ezt el is mondhatod neki. A gyerek miatt tartják a kapcsolatot, foglalkozzon azzal, ne mással.
2019. jan. 27. 18:45
5/12 anonim válasza:
Kevés a háttérinfo, az ő szemszögéből valószínűleg máshogy hangzana a sztori, úgyhogy ebből én nem vonnék le semmit.
Az exeket meg imádják az új feleségek/menyasszonyok/barátnők/fütyivégek beállítani irigy, féltékeny vérszívónak, mert pont ők érzik magukat többnek, hogy ők az új bútordarabok, akik biztos jobbak, mint a régi szar ugyebár ...
2019. jan. 27. 19:00
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik! En mondom azt hogy orokre osszekoti oket a gyerek nem a volt no.
Hat o amugy olyan hogyha valamit el akar erni akkor a gyereket hozza fel, de olyan is van amikor azzal jon hogy o nem is akarta a gyereket hanem csak a parom es megis o sziv a gyerekkel. Igazi mintaanyuka. Nem is ertem hogy miert gondoloja hogy nekem o peldakep es raakarok hasonlitani.
2019. jan. 27. 19:11
7/12 A kérdező kommentje:
Mikor megtudta hogy eljegyzett akkor kerdezte hogy gyereket is akarunk? Hat ez nagyszeru.... kiakadt rajta es nem is ertem hogy miert. Persze a fejeben az van hogy en kiutottem ot a nyeregbol es nem tudja a valas utan sem ugy rangatni a parom ahogy akarja....
2019. jan. 27. 19:15
8/12 anonim válasza:
Figyelj, ezt fejezzétek be mind a ketten. Nem lesz senki sem jobb/ rosszabb ember attól, hogy első/ második feleség. Húzzátok meg a határaitokat mindannyian, és tartsátok tiszteletben a másikét is. Ne ítélkezz felette, mert nem tudod milyen helyzetben van, és főleg nincs hozzá közöd. Neki pont így nincs köze a te házasságodhoz. Próbáljatok már meg felnőtt emberek módjára viselkedni egymással. Kinyírjátok a gyerek idegeit ezzel a marakodással, pedig jelen szituban a legfontosabb feladatotok az lenne, hogy a gyerek biztonságérzetét visszaadjátok. Egy ember életéről van szó, tegyétek félre a féltékenységet.
2019. jan. 27. 19:23
9/12 anonim válasza:
Ha teljesen jó lenne a kapcsolatod a pasiddal, és úgy éreznéd, hogy te vagy neki az igazi, akkor ilyentől nem forrna fel az agyvized. Ha a beszólásai felb...sznak téged, akkor ezek szerint van valami alapja. Engem nem érdekel, hogy a Bözsi néni vagy a Juci néni mit gondol rólam, mit mond nekem, mert nem érzem magam kevesebbnek nálunk. Aki ilyenen forrong, az nem érzi magát nyeregben.
2019. jan. 27. 19:28
10/12 anonim válasza:
Van még hova fejlődni. Az elvált feleség mindig is a gyerekkel fog jönni ha valamit akar. Mindent ezen keresztül ér el. Ezt tényleg könnyű belátni, ha elfogadni nem is. Ha ilyeneken felhúzod magad, akkor vannak gondok és nem vagy több, mint az ex.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!