Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Vagy csaljam meg a párom?
Figyelt kérdés
Van egy barátom fél éve vagyunk együtt. Sajnos elég viharos a kapcsolatunk,mert én a szeretője vagyok(de engem szeret,nem csal meg) csak a pénz meg a közös vagyonok miatt nem tudja őt ott hagyni. Járunk együtt egy társaságba jobban mondva ő vitt bele ebbe a baráti körbe. Megismertem egy srácot és nagyon bejön nekem,de tudom ő milyen max egy-két alkalomba lenne benne. Én is benne lennék de nem akarom megcsalni a párom. Viszont nemtudom kiverni a másik férfit a fejemből. ő 41éves én pedig 17 vagyok. Nem számit a kor. A barátom is 30éves. Hogyan felejtsem el?2010. jún. 30. 12:45
21/26 A kérdező kommentje:
nem a felesége és tudja hogy vagyok neki...és nem dugja meg. ezt még a csaj is bevallotta hogy nem szexelnek. elég régóta vannak "együtt" már nem ugy néz rá mint a szerelme meg nem is mint egy nő hanem egy ember a sok közül. amikor haza ért mindennap részegen fetrengett a csaj a földön begyógyszerezve plusz csalta 1éven keresztül....elhiszem neki hogy megundorodott tőle. és a pénz nagy úr ha nincs nem tudsz mit csinálni. ide költözne hozzánk de nem lenne elég hely. szal ennyi. és csak engem szeret. akárki akármit mond. szal itt lezártam ezt a témát. egyébként azt mondta ha becsuszna egy baba ha én szeretném megtarthatom persze ugy hogy ő is segit. de nekem nem kell egyenlőre...és nem ez volt a kérdés. és csak együtt él vele de nincsenek együtt. bocsánat akkor rosszul fogalmaztam
2010. jún. 30. 16:15
22/26 A kérdező kommentje:
na most miért nem oltogattok?
2010. jún. 30. 16:39
23/26 anonim válasza:
Mert a naivságodhoz már hozzászólni sem lehet! Azért. gyereklány vagy még. Azt hiszed magadról, h rohadtul felnőtt vagy, pedig rohadtul nem, és erre majd csak a 10évvel későbbi fejeddel fogsz rájönni úgy, mint én.
Első voltam.
24/26 anonim válasza:
Igen, az a lényeg, hogy olyan dolgokba csúsztál bele ami nagyon szánalmas. Magyarul egy lecsúszott egyszerű család életében. Gondolom te sem vagy egy szépség és a faszi is egy csőd. A korosztályod meg éli a gondtalan kamaszok életét. Érdekes, hogy én pl gimibe menőnek számítottam, bár már régen volt. Csak a korombeli jó csajok közül 3-4-nek bejöttem és randizgattunk is. 10-15 év alatt ennyit változott a világ? A legszebb kamaszévekről csúsztál le, amikor még a szerelem nem ilyen alantos, mint te vagy.
25/26 anonim válasza:
"azt mondta ha becsúszna egy baba ha én szeretném megtarthatom"
Látod, erről van szó, megtarthatod! Nem megtarthatjátok.
Ne haragudj, de te ilyen életet képzelsz el magadnak? Megtarthatsz egy gyereket, és nevelheted egyedül? Tényleg ez az amire 17 évesen vágysz?
26/26 anonim válasza:
Ezek szerint tartod nekik a gyertyát a feleségével? Beveszed, hogy nem szexelnek, beveszed ezt a "megundorodtam tőle"-dumát. Gratulálok.
Aki ott akar hagyni valakit, az otthagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!