Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Vagy csaljam meg a párom?
A pénz miatt nem tud elválni duma egy blabla. Ezzel szédíti a 17éves fejed. Ne haragudj, hogy megmondom amit gondolok. De nem ítéllek el érte mert 17 évesen én is bevettem ezt a dumát.
Javaslatom: Ismerkedj független pasikkal. Nem is számít megcsalásnak, hiszen ő sem hűséges.
Hát, 17 évesen elég nagy rbanc lettél...
41 éves pasival??? Szerinted minek van veled? 2-t találhatsz...
nagy dilemma...
egyáltalán tudod, hogy mit akarsz??
Nem mertem előszörre válaszolni, mert kb. azt írnám, mint az első.
Azt hiszed, hogy egy 41 éves férfi egy 17 évessel azért van, mert nem tud elválni az anyagiak miatt??
Gondoltam, hogy "elnéző" lesz a válaszod vele szemben, de mi kívülállók máshogy látunk dolgokat. A véleményt kérdezed, és nekem is ugyanaz, mint az elsőnek: a fiatalságod meg a naivságod miatt van csak veled,a többi csak duma, hogy szédítsen.
Én nem a baráti körből választanék magamnak társat, hanem máshonnan.
A kérdés csak az, hogy megéri -e neked 17 évesen "büszke" szeretőnek lenni?!
Átver, te meg beveszed ezt a szeret téged-dumát. Csak kihasznál, d*gni kellesz neki. Ennyi.
Szerintem neked nem való még pasi. Olvasd vissza, amit írtál: szerető vagy és csalni akarod a pasid. Mire jó ez 17 évesen?
Meg mi az, hogy "megcsald-e"? Életem, szeretőként Ő meg Te eleve már csaltok. 41 éves , annyira már nem fog megd.ni naponta 3szor. Már az is jó neki, ha mások lihegő nyelvvel nézik, hogy egy kis csitrivel van.
Egyszer véletlenül teherbe esnél (ne adja az élet) a legelső lenne, aki elédvágja a 20ezrest, hogy vetesd el. Hát ennyi.
Bocs, ha kemény vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!