Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? Vagy csaljam meg a párom?

Figyelt kérdés
Van egy barátom fél éve vagyunk együtt. Sajnos elég viharos a kapcsolatunk,mert én a szeretője vagyok(de engem szeret,nem csal meg) csak a pénz meg a közös vagyonok miatt nem tudja őt ott hagyni. Járunk együtt egy társaságba jobban mondva ő vitt bele ebbe a baráti körbe. Megismertem egy srácot és nagyon bejön nekem,de tudom ő milyen max egy-két alkalomba lenne benne. Én is benne lennék de nem akarom megcsalni a párom. Viszont nemtudom kiverni a másik férfit a fejemből. ő 41éves én pedig 17 vagyok. Nem számit a kor. A barátom is 30éves. Hogyan felejtsem el?
2010. jún. 30. 12:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

a 41éves a kiszemeltem.

Én vagyok vele nem ti. tudom mit szeretne tőlem a barátom..na m1 hagyuk is mert erre nem vagyok kiváncsi. tudom hogy nem szédit.

2010. jún. 30. 13:01
 12/26 anonim ***** válasza:
háháhááhááá mekkora egy ribi vagy :D a csávó meg tud élni h így átbasza a kis naív fejedet, és 41 évesen friss ropogós 17 éveset is tud kefélni amikor akar.
2010. jún. 30. 13:01
 13/26 anonim ***** válasza:
szerintem elég szerencsétlen a csávó, ha csak egy 17 éves szemében képes férfit játszani. Te meg ne hidd már, hogy ő nem keféli a feleségét. Ha neked a 41 éves kell, akkor dugjál azzal,neked már mindegy szerintem. De sok eszed van, hogy ráadásul az ő baráti köréből választottál.
2010. jún. 30. 13:07
 14/26 anonim ***** válasza:

30 évesen akkor sem normális, hogy csalja az asszonyt. (Hány éve lehet házas?) Jó, bebuktam az életkort, mert elértettem. De ezzel sem jobb. A szeretői státusz sajnos ritkán jár babérokkal...

Keress valaki mást, és ne azt a 41 évest! 17 évesen több jár neked, hidd el!

2010. jún. 30. 13:08
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon úgy fest, hogy neked súlyos Elektra komplexusod van, azaz vonzódsz az apa korabeli férfiakhoz. Ez egy betegség, nyilván nem tehetsz róla.

Viszont 17 évesen egyrészt még fiatal vagy ilyen fajta kapcsolatokat kialakítani, másrészt az sem szép, hogy férjes férfival randizol.

Szerintem ezek a férfiak nem vesznek komolyan, tényleg nem rosszból írom, de miért venne egy 30-40 éves férfi komolyan egy kislányt. Komolyan venni, általában az érett, igazi nőket szokták a férfiak.

Természetesen tetszhet neked egy 40 éves ember, de az, hogy azon gondolkodsz megcsald-e a párodat, az azt jelenti, hogy az erkölcsi értékrended kívánnivalót hagy maga után.

Javaslatom, ha nem tudod kiverni a fejedből a 40 éves férfit, akkor jöjj vele össze, miután közölted a 30 éves barátoddal, hogy tetszik neked egy másik férfi, akivel együtt akarsz lenni.

2010. jún. 30. 13:09
 16/26 anonim ***** válasza:
30 évesen úgy, hogy a szeretője vagy, szerinted mit akarna? Feleségül venni? Ne röhögtess már! De ha neked megfelelő, hogy csak lyuknak kellesz, akkor hajrá.
2010. jún. 30. 13:27
 17/26 anonim ***** válasza:
17 évesen nekem is udvarol egy 37 éves fickó, DE nem volt szex, tudomásul vette, másrészt független volt (nem elvált). Érzed a különbséget?
2010. jún. 30. 13:29
 18/26 anonim ***** válasza:

Barátnőm is egy idősebb férfival járt (18/39)

A pasi esküdözött neki hogy elválik, meg hogy mennyire szereti, stb stb. Vacsizni vitte, folyton virágot adott neki, szerelmes smsek, stb.

Barátnőm beteg lett és antibiotikumot szedett. Az antibiotikum semlegesíti a fogamzásgátlót. Teherbe esett

A pasi rábeszélte, hogy fiatal, még ne legyen gyerekük stb...

Elvitte terhesvérvételre (az abortusz elötti vérvételeket is ott végzik)

Barátnőm az utolsó pillanatban meggondolta magát.

Erre a pasi leordította a fejét, hogy ezt nem teheti, olcsó k..vának, és r..ancnak nevezte.

A legdurvább hogy terhesgondozáson találkoztak újra. A pasi teherbe ejtett egy másik csajt, akivel egy időben járt a barátnőmmel.

Gondolj bele.

Am érdemes lenne megijesztened.

Pl: mond hogy késik a havibajod, és ha terhes vagy nem veteted el. Nézd a reakcióit.

Másnap mondhatod hogy megjött.

2010. jún. 30. 14:50
 19/26 A kérdező kommentje:
tudja hogy szedek gyógyszert
2010. jún. 30. 14:54
 20/26 anonim ***** válasza:

Nézd, a gyógyszer sem életbiztosítás. Mindenki ismer legalább 1 embert, aki gyógyszer mellett esett teherbe.

Nyugodtan teszteld csak le, mit szól, ha előállsz a terhesség dumával. Ha nem mered, az azért van, mert tudod, hogy simán otthagyna.

Szerinted miért nem dug meg naponta? Elárulom: a dugásmentes napokon a feleségét dugja.

2010. jún. 30. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!