Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és lányok, nektek miért nem jön összes ap ár kapcsolat, miért vagytok egyedülállóak?
Nem tudom.
Nem találkoztam még a közelmúltban azzal az emberrel akivel kölcsönösen tetszenénk egymásnak, (nem is tetszik jelenleg senki) és/vagy annyira egy hullámhosszon lennénk.
Alapvetően szeretek egyedül lenni, volt hogy 4-5 év is eltelt 1-1 kapcsolat között. Jelenleg 4 éve van párom és tervezzük, hogy szintet lépünk. Mindenki más, ezért mások az igényei is a kapcsolatok "mennyisége" és minősége terén is.
Akinek pedig nem jön össze mert... üzenném:
Szerintem kevés az olyan ember, akinek az önbecslése a helyén lenne. A különbség az, hogy van aki ezen felülemelkedik.
Hiába bújsz kifogások mögé, azzal nem jutsz előrébb. Ha kicsit magadba nézel és megtanulod szeretni magad mások is fognak, mert az emberek szeretik ha a partnerük kiegyensúlyozott. Ehhez elengedhetetlen, hogy olvass művelődj és sportolj. Ezzel együtt fog járni, hogy kialakul egyfajta humorérzék, tudsz értelmesebb dolgokról is beszélni és a sportnak köszönhetően viszonylag jól is nézhetsz ki.
Aki azért van egyedül, mert magához viszonyítva túl magasak az elvárásai, először magát sem ártana rendbe szedni és ezzel visszacsatoltunk az első részhez. :)
46 éves pasi vagyok, sajnos a nők nagy ívben elkerülnek.
Ti hogy oldjátok meg a nemi ügyeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!