Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromba szerelmes lett egy csaj, érdemes ezzel foglaloznom?

Nem vagyunk egyformák.
Én pl ha minden bepróbálkozó férfiról mesélnek a páromnak, már rég ki készült volna. Számomra ez annyira jelentéktelen, hogy kinek tetszem vagy próbálkozik, hogy én öl nem szoktam ezeket feltétlen közölni vele, mert minek. Engem nem érdekel, ő meg csodák idegeskedni feleslegesen.
Mondjuk azt írod közös ismerősötok, ami fura kicsit meg béna is, lehet ezért mondta el inkább. Na meg itt nem csak sima próbálkozás volt, hanem közölte vele, hogy kidobta miatta a pasiját..
Ha a csaj eleve zakkant is, aki a legkedvesebb szóra is ugrik, akkor valószínűleg nem simlis a párod.
Máskülönben normális embereknél addig el kell jutni, és bizony kell rá utaló magatartás, hogy a másikkal összejöhet a dolog.
Te ismered mindkettőt, mérlegelj eszerint. Nem biztos ebből egyáltalán, hogy a párod tett bármi olyat, lehet a csaj zakknt be teljesen:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!