Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromba szerelmes lett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromba szerelmes lett egy csaj, érdemes ezzel foglaloznom?

Figyelt kérdés
Együtt jártak egy tanfolyamra. A lány szakított is a párjával abban a reményben, hogy majd az én párom is szakít velem de a barátom le pattintotta. El mondta nekem a párom és azt mondta, hogy nem akart vele egy ideig bosszantani de úgy érzi jobb tudnom róla. Tenni való nincs vele mert le pattintotta,és soha semmi nem volt köztük,és nem is csalna meg. Sajnálja ha félre ismerem és kételkedem benne. De azért eléggé idegesít..

2019. jan. 23. 07:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolnék egyből arra hogy megcsalt e. Én is jártam nem régen egy tanfolyamra és volt egy srác akivel alig beszéltem szinte csak köszöntünk egymásnak. Nekem egyáltalán nem jött be. Aztán egyszer csak elő állt nekem egy rózsával hogy mennyire bejövök neki és szeretné hogy össze jöjjünk. Elutasítottam. Egy részt nem is ismertem és semmenyire sem volt az esetem na meg én foglalt vagyok ezt el is mondtam neki. Elmondtam a barátomnak is és egyáltalán nem volt féltékeny meg semmi. Annyit mondott hogy próbálkozott a srác és kész. Próbálkozni lehet de nálam nem járt sikerrel. Szóval igen vannak olyan emberek pasik meg csajok hogy elég ha kedves vagy velük vagy rájuk mosolyog az ember és egyből bele esnek a másikba. Szerintem bízz jobban a párodban.
2019. jan. 23. 12:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák.

Én pl ha minden bepróbálkozó férfiról mesélnek a páromnak, már rég ki készült volna. Számomra ez annyira jelentéktelen, hogy kinek tetszem vagy próbálkozik, hogy én öl nem szoktam ezeket feltétlen közölni vele, mert minek. Engem nem érdekel, ő meg csodák idegeskedni feleslegesen.

Mondjuk azt írod közös ismerősötok, ami fura kicsit meg béna is, lehet ezért mondta el inkább. Na meg itt nem csak sima próbálkozás volt, hanem közölte vele, hogy kidobta miatta a pasiját..

Ha a csaj eleve zakkant is, aki a legkedvesebb szóra is ugrik, akkor valószínűleg nem simlis a párod.

Máskülönben normális embereknél addig el kell jutni, és bizony kell rá utaló magatartás, hogy a másikkal összejöhet a dolog.

Te ismered mindkettőt, mérlegelj eszerint. Nem biztos ebből egyáltalán, hogy a párod tett bármi olyat, lehet a csaj zakknt be teljesen:

2019. jan. 24. 00:10
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csaj szerelmes lett a párodba, akkor logikus, hogy szakított. Nem azért hogy együtt legyen a pároddal, hanem mert rájött, hogy akkor nem elég jó a kapcsolata. Én is voltam már így. Nagyon közel kerültünk egymáshoz egy házas csajjal, aki nem akart elválni. Utána szakítottam az akkori párommal, mert elgondolkodtatott az eset és rájöttem, hogy nincs perspektíva a kapcsolatunkban. Ha nincs ott ez a csaj, akkor még sokáig húztuk volna.
2019. jan. 24. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!