Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromba szerelmes lett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromba szerelmes lett egy csaj, érdemes ezzel foglaloznom?

Figyelt kérdés
Együtt jártak egy tanfolyamra. A lány szakított is a párjával abban a reményben, hogy majd az én párom is szakít velem de a barátom le pattintotta. El mondta nekem a párom és azt mondta, hogy nem akart vele egy ideig bosszantani de úgy érzi jobb tudnom róla. Tenni való nincs vele mert le pattintotta,és soha semmi nem volt köztük,és nem is csalna meg. Sajnálja ha félre ismerem és kételkedem benne. De azért eléggé idegesít..

2019. jan. 23. 07:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
El hagyta, rosszul fogalmaztam. Szakított a palival. Több éve együtt élek a barátommal, soha nem csalt meg engem,de nem találok összefüggést a sztori elhagyós részébe meg, hogy ő lepattintotta a csajt
2019. jan. 23. 09:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan elmebeteg csaj, aki egy mosolyy egy kedves szó kiatt már hímezi a menyasszonyi fátylàn a virágokat.

Vagy túl biztosra ment, hogy elég lesz a pasindna motivációként az Ő nagy gesztusa, hogy szakított a pasijával.Aztán valszeg bebukta.

2019. jan. 23. 09:45
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem feltétlenül rágódnék azon, hogy szakított a csaj a párjával. Vannak, akik full meggondolatlanul gyorsan döntenek, akár itt is lehet ez a szituáció. Az ilyenek szoktak utána térden csúszva könyörögni az exnek, hogy hibáztak.

30N

2019. jan. 23. 09:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Csak szólok!

Pusztán azért mondta el a srác, hogy féltékennyé tegyen.

Naná, hogy van félni valód.

Ha megakarod tartani a pasidat, akkor kapcsolj az 5. fokozatba, mert különben úgy lepattintják rólad, hogy magadhoz sem térsz és már el is happolták...

2019. jan. 23. 10:34
 15/23 A kérdező kommentje:
És mi az 5.fokozat? Nem értem..
2019. jan. 23. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:

5. sebesség:

Úgy nézzél ki, úgy öltözz, viselkedj, hogy esélye ne legyen más csajnak a pasidnál.

2019. jan. 23. 11:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Elégaggályosnak tartom, hogy az egy tanács, hogy a kérdező kezdjen el mindenféle bűbájokat bedobni ( ala kapcsoljon ötödik sebessègbe) , hogy más csajnak esélye se legyen.

Mintha ez számítana ilyen szituban.

Volt anno egy pasim, mindent megettem( volna) neki, mert nagyon akartam, ... aztán se szó-beszéd írt egy sms-t, hogy” bocs, összejöttem mással.”Szóvalén már csakazért se tepernék, aki menni akar, azt el. kell.engedni.

2019. jan. 23. 11:11
 18/23 anonim ***** válasza:
27%

Soha ne felejtsd el:

Minden nő a riválisod!

Akik itt arra biztatnak, hogy hagyd csak menni, ha menni akar, azok alig várják, hogy az ilyen menni akarós palik rájuk bukjanak.

Akit megakarsz tartani, azért mindent fel kell áldozni, mert különben nem lesz az életben egy nyugodt pillanatod, mert folyton azon fogsz agyalni, hogy persze, nem tettem meg mindent, naná hogy lelépett.

2019. jan. 23. 11:22
 19/23 A kérdező kommentje:
ez_most_fájni_fog szabad - e meg tudni, hogy férfi vagy nő vagy-e?
2019. jan. 23. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy szakított a csaj, mert minek legyen valakivel akit nem szeret, viszont másvalakit igen, még ha viszonzatlan is.... Nekem inkább az a fura, hogy bármi előzmény, vagy biztatás, cukkolás vagy flört nélkül felmerült egyáltalán a csajban az, hogy a párod szakítana veled.... Érdekes... Én odafigyelnèk azért. Persze tény, hogy vannak elég kretén emberek akiktől bármi kitelik.
2019. jan. 23. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!