Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen hogy lehet túllépni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogy lehet túllépni? Vagy csak bennem hagyott ekkora nyomot?

Figyelt kérdés
Párommal több mint két éve vagyok együtt és nemrég szóba jött hogy gyereket szeretnénk majd. El is vittem nőgyógyászhoz ahol kivizsgálták majd amikor az eredményt elküldték dugdosta előlem. Én úgy voltam vele hogy jogom van tudni ha gyereket akar/akarunk és amikor aludt meg is néztem hogy mi az amit ennyire dugdos. A leleten az adatoknál ott állt hogy gyermekek száma 1. Mondanom se kell hogy ez volt az amire a legkevésbé számítottam. Mielőtt letámadtam volna, felhívtam az orvost hogy ez a helyzet és hogy ez most pontosan mi is, de ő azt válaszolta hogy lehet hogy jobb ha nem mond semmit. Barátnőm elé tettem a leletet és megkértem hogy magyarázza el hogy ez micsoda. Mire ő kijelentette hogy inkább elmegy minthogy elkeljen mondania,valamint nekem nincsen hozzá közöm se jogom tudni mindenről. Hosszas veszekedés után azt mondta hogy abortusza volt. Viszont az adatoknál az abortusz számánál 0 van, nem 1. Én ezen meg nem tudom magam túltenni, de azt is elképzelhetetlennek tartom hogy egy gyerekről ne tudnék ha lenne neki. Láttam rengeteg régebbi fotóját, rengeteg embert ismerek a családi köréből és azért egy gyereket eltitkolni nem hiszem hogy olyan egyszerű lenne,valamint ahogy az apját ismerem az agyon is csapta volna de minimum a tudtomra adta volna elég hamar, nem tenné meg hogy egy ilyen titokban maradjon. Nem tudom innen hogyan tovább és teljesen elbizonytalanodtam. Mit kéne csinálnom? 26/F
2019. jan. 21. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Részben mindkettőtöket megértelek.

Téged mert azért ez mégsem eltitkolható hisz azert ez rád is tartozik mivel nem futó kalandról van szó es az egyik legnagyobb lépésre készültök.

Őt azért mert nem könnyű erről beszélni és ha finoman nem szembesítve adod elö amit megtudtál akkor elmondta volna..

De azzal nem értek egyet hogy a múltjához nincs közöd..akkor ennyi erővel hozzá se és ahhoz se hogy mit tesz..

2019. jan. 21. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Veled se történt még igazán rossz dolog ha egy olyan döntésért amit ő valószínűleg rettenetesen nehezen lépett meg a kettejük érdekében, még te ekézed őt. Ez tipikus magyar felfogás, ha valaki nem tökéletes, nem Véranya aki megszül egy almot neked, az selejt. Tégy neki egy szívességet és hagyd őt.
2019. jan. 21. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt most egy nagyon csúnya és régi sebet téptél fel, az biztos. Annak nagyon komoly oka lehet, hogy inkább szakítana, minthogy elmondja a titkát annak, akit szeret, akivel közös gyereket szeretne vállalni.

Nem hibáztatlak, nyilván fura volt ez a titkolózás, és jogod van tudni arról, ha párodnak van gyereke. Az biztos, hogy nem a letámadás vagy a számonkérés a jó megoldás. És azt se tudhatod, hogy mi fog kiderülni, ha egyáltalán megnyílik a párod és elmondja.

A helyedben én lélekben felkészülnék minden lehetőségre, hogy mi fog itt kiderülni. Akármi is legyen a titok, biztosan próbára fogja tenni a kapcsolatotokat vagy akár a végét is jelenthetni. Nem véletlen, hogy a párod inkább szakítana, csak hogy megtarthassa a titkát. Szerintem biztos benne, hogy nem maradnál mellette, ha megtudnád a titkot. Próbálj meg higgadt maradni, légy megértő és együttérző a pároddal és ha nem követett el hatalmas bűnt, akkor együtt talán fel tudjátok dolgozni a dolgot és tovább tudtok lépni megerősödve.

Pár eshetőség, ami hirtelen eszembe jutna hasonló helyzetben, hogy mi is történhetett valójában:

- Terhesség alatt, szülés közben vagy később (balesetben,betegségben) meghalt az előző gyerek. Ez nagyon fájdalmas, és teljesen érthető, hogy nem szeretne visszaemlékezni rá. De azért ezt nem kellene eltitkolni minden áron, akármilyen nehéz is beszélni róla. Az már nagyon necces, ha esetleg a szülő hibájából vagy gondatlanságából halt volna meg a gyerek.

- Örökbe adta, mert pl. nem tervezték, nagyon fiatal volt, anyagilag nem tudta volna felnevelni, nemi erőszakból fogant, súlyosan fogyatékos.

- Elvették tőle és nem tud róla semmit, nem tartja, nem tarthatja vele a kapcsolatot. Pl. apukának ítélték, anyukának nem is kellett, apuka külföldi vagy külföldre szöktette a gyereket.

2019. jan. 21. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
'Elvittem orvoshoz' 'felhívtam az orvosát' Mi ez valami kiskutya vagy az apukája vagy? Miért kell neked 'elvinni' bárhová is? Elég uralkodó típusnak tűnsz. Ha a gyerek nincs az életében vagy tényleg abporuszta volt, akkor joga van megtartani magának ezt a titkot. Lehet, hogy valami komoly trauma áll mögötte amit nem kész megosztani. Persze neked is jogod van ezt nem elfogadni.
2019. jan. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!