Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezen tullepni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezen tullepni? (kicsit hosszu)

Figyelt kérdés

4eve szakitottunk az exemmel,akivel majdnem 6 evig jartam.

(Azota egy rovid kapcsolatom volt,meg egy masik csavoval volt valami, de inkabb csak szex,mint erzelmek.)

Nem kezdem el sorolni,hogy mennyire szerettem az elsot, o volt az igazi blablabla, aki volt mar igazan szerelmes,az tudja milyen.

A szakitast en ideztem elo, sajnos nem tudtam,hogyan is kell banni rendesen egy pasival,es hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban. Sosem volt elottem ferfi minta, ugy nottem fel,kimaradtak az apas intereakciok, es emiatt alakultak (foleg) igy a dolgok.

Ahogy telt az ido a kapcsolat alatt, egyre inkabb elviselhetetlen,betegesenfeltekeny voltam, mindig rettegtem,hogy majd elhagy, ami vegulis megtortent. Kioltem belole a szeretet,amit erzett irantam.

2evig padlon voltam, hosszu lenne leirni is mennyire szenvedtem.

Aztan volt egy pont,amin atlendultem es mar nem erdekelt a srac,de a kapcsolatok, a pasik,a szex sem..semmi,kioltem magambol az erzeseket. A fentebb irt 2 pasi is csak azert volt,mert magamnak akartam bizonyitani,hogy nincs velem semmi baj, csak depresszios voltam, de ugyanugy lehet masik kapcsolatom, es lehetek boldog..

Neha maganyosnak erzem magam, de aztan mindig odaig jutok,hogy rohadtul nem kell nekem senki,ugyis tonkretennem az egeszet, megint elojonne a hisztis, beteges viselkedesem.

A masik pedig,hogx ha tiszta lapokkal jatszok,es elmondom ezt egy sracnak, meghatral, hiszen senkinek nem kell a drama es miert is lenne turelmes velem barki is,mikor annyi csaj van a foldon,aki nem kettyos,mint en.

Voltam pszichiaternel is, nem segitett sokat.. nem tudom hogyan lehetnek tul ezen, nyitni valaki fele,es megprobalni normalisan viselkedni. A vegen ugyis eltaszitanam magamtol, vagy a viselkedesemmel vagy sajat dontesbol.

2018. máj. 27. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Az exed adott okot a féltékenységre? Éreztette veled azt, hogy TE vagy a mindene és mindent megtesz értetek?

Én is voltam hisztis hárpia a kapcsolatban (egyébként sosem vagyok az), de a pasi előhozta belőlem azzal, hogy minden neki tetsző nőcskével flörtölgetett és még szexuális tartalmúakat is csevegett velük. Szóval azért nézd az ő oldalát is, hogy hogyan bánt veled. Mert ha egy nő megkap mindent a szeretett férfitól, akkor ok nélkül nem kezd el kettyós p**sa lenni! Ne magadat hibáztasd! A múltra már nincs hatásod. Bocsáss meg magadnak és legközelebb tudod, hogy hogyan nem szabad viselkedni. Az élet amúgy is tapasztalatokból áll, folyamatosan tanulsz. Ne tedd tönkre magadat ezekkel a gondolatokkal!

2018. máj. 27. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi a célod, hova szeretnél lépni?

Feltételezem tartós párkapcsolatot szeretnél. Magadat nem érzed késznek rá vagy a másik féllel van a baj?

Nem tudom mennyit lehettél pszichiáternél és hogy hány különbözőnél próbálkoztál de lehet megpróbálhatnál másik szakembert.

Sajnos nem tudok olyan csodareceptet adni amit mindenki vár. Nekem is komoly gondjaim vannak ilyen téren.

De lehet hogy fontos lenne, ha pontosan meg tudnád fogalmazni magadnak, hogy mi a probléma. Szeretnél kapcsolatot vagy sem? Vagy csak szeretnéd ha lenne melletted valaki?

A kapcsolat alatt mi az ami miatt úgy érzed féltékenységre van okod? Meg tudnád ezt beszélni a másik féllel?

Vagy te érzed úgy hogy nem jó a kapcsolat és inkább eltaszítanád a másik felet szándékosan a viselkedéseddel?

Amúgy az egészből nekem az jön le, hogy vannak is nálad olyanok akik kezdeményeznek, írtad hogy voltak is kapcsolataid vagy futó dolgok. Tehát van érdeklődés irántad, ami akár legyezgetheti is az önbizalmad :)

2018. máj. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!