Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az első szerelem bennetek is...

Az első szerelem bennetek is nagyon mély nyomot hagyott? Mennyi időbe került túllépni rajta?

Figyelt kérdés
Sajnos még mindig kínoz az érzés, ugyanis ez egy be nem teljesült szerelem volt. Mennyi idő és könny lepergése után leszek újra boldog?
2014. szept. 13. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem 4 évig tartott a felejtés,ebből fél évig majdnem minden este sírva aludtam el:/

L

2014. szept. 13. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen mélyet. Mai napig nem sikerült még túl lépni rajta. Nyilván nem olyan már mint akkor volt, de azért még mindig Ő az igazi :)
2014. szept. 13. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem plátói szerelem volt az első, másfél év kellett, de akkor más dolgok is nehezítettek abban, hogy túllépjek rajta. De minden nap jobb és könnyebb volt, mint az előző.
2014. szept. 13. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Oh emberek, mondjatok már valami bíztatót!:D ez szörnyű.

A legszebb az egészben, hogy ez amit én érzek nem egy diákszerelem, hanem olyan igazi, mélyről jövő, szenvedélyes, tiszta szerelem.

Soha nem fogok már úgy bízni, hinni és szeretni?

2014. szept. 13. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy idő után fogsz tudni mást is szeretni, de van hogy az lesz "ha itt lenne Ő, akkor az 'új' már nem is kellene" :( Jaj de hiányzik még mindig..2.-ik.
2014. szept. 13. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
1.et kb fél év alatt hevertem ki 100%ra. viszont a legnagyobbat azt máig se... 19/F
2014. szept. 13. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hagyott bennem mély nyomot, prdig nagyon szerettem. Nekem egy hét kellett a túllépéshez max, de valószínüleg azért, mert mikor már szakítottam vele, addigra szinte utáltam, idegesített minden mozdulata, levegővétele....
2014. szept. 13. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:

"Soha nem fogok már úgy bízni, hinni és szeretni?"

Dehogynem, most jön csak a java.

2014. szept. 13. 22:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, ennyivel is bölcsebb lettem.:) Aki akar még hozzászólni, nyugodtan mindenkinek szívesen fogadom a válaszát és a privát üikre is válaszolok.:)
2014. szept. 13. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát az a helyzet, hogy az első, igazi szerelmem már 2 hónapja szakított velem, de még a szakítást követően is találkoztunk párszor. És mindig, amikor csak találkoztunk, voltak szoros ölelések, hosszan tartó csókok, és a "hiányzol", "szeretlek", "úgy érzem, hogy veled szeretnék lenni, és szeretnék még egy esélyt adni kettőnknek" mondatokkal volt teli.

De ma közölte velem, hogy nem szeret... Pedig én már azon voltam, hogy újra együtt leszünk. Borzasztó volt ezt ma tudomásul vennem.. Mondanom sem kell, nagyon szeretem, bár csak fél évig voltunk együtt, de nekem nagyon hiányzik, imádtam minden együtt töltött, szép élményeinket. Bármikor meghallom a közös, rá emlékeztető zenéket, vagy akár csak valami rá emlékeztető dolgot, akkor felmérhetetlenül mély hiányt érzek, és ez iszonyatosan rossz érzés...De ezt csak az érti igazán, aki átéli/átélte már ezt az érzést..:/

Ha van kedved, beszélgethetünk privátban is.:) Szívesen beszélgetnék erről, ha szeretnéd. :)

15/L

2014. szept. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!