Igaz az, hogy az első szerelem a "legédesebb"?
Figyelt kérdés
A többi már nem lesz olyan jó,mint amilyen az volt/lett volna?2014. aug. 30. 20:59
3/16 anonim válasza:
Na jó, indoklom is :)
Az első szerelem, első marad, csak azért mert az első, attól még nem valószínű, hogy a legédesebb. Az emberek különböznek, és csak egy hányaduknak lett az első szerelem a legédesebb.
4/16 anonim válasza:
az első szar volt, meg gyenge is, nem is emlékszem szinte
5/16 WheneverYouWant válasza:
Nekem igen... ha a szerelemre gondolok akkor mindig az jut eszembe először... nem a második vagy a 3.
Nekem az volt a legjobb... azóta is csak remélem hogy lesz még olyan jó valakivel...
6/16 anonim válasza:
Lehet, hogy akkora lepkehadat nem fogsz érezni a szívedben, de minél hozzád valóbb partnert találsz, annál jobb lesz vele lenni...
7/16 anonim válasza:
Nem feltétlen, de ha jól választ az ember akkor tényleg egy csodálatos és felejthetetlen emlék marad :)
8/16 anonim válasza:
Valakinek igen, valakinek nem. Nem mindenki találja meg elsőre az igazi szerelmet.
9/16 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hány lány mondhatja azt, hogy az első a legédesebb... amit hallottam mind a lány végett lett vége, mint az enyémnek is ... de nekem akkor is az első volt a legédesebb
10/16 anonim válasza:
Sok minden függ attól is, hogy az első párkapcsolat és az első (nem gyerekszerelem) szerelem ugyanaz-e... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!