Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövője van egy olyan házasságnak, amiben a feleség buzdítja a férjét, hogy keressen egy nőt, akivel szexelhet, mert ő nem kívánja?
Figyelt kérdés
Egy régi haver mesélte, hogy öt év házasság után már teljesen elhidegült szexuálisan a felesége, abszolút nem kívánja a szexet. Akárhányszor próbálkozik este lefekvés után, sehogy sem bírja rávenni. Előtte egy nappal mondta neki ezt a merész kijelentést, hogy panaszkodott nekem vele kapcsolatban erről. Továbbá azt, hogy nyugodtan és lelkiismeret furdalás nélkül kereshet magának alkalmi szexpartnert, akivel rendszeresen lefeküdhet, ő azt nem fogja megcsalásnak venni. Együtt marad vele ennek tudatában is.2019. jan. 20. 13:34
11/12 anonim válasza:
nőként nekem jó lenne egy ilyen társat találni. én élvezném, ha megmondhatnám neki, hogy én nem szeretnék szexelni vele, csinálja mással. szerintem jól is ki lehet ebből jönni. a volt páromnak is felvetettem, de ő ha el is ment mással, utána velem is akarta, ennek meg így semmi értelme nem volt, mert egyedül megint én nem jártam jól.
12/12 anonim válasza:
Szia!
Egy egészséges ember kívánja a szexet. Amelyik nem kívánja ott vagy nincs valami nagyon rendben vagy mással kívánja, ahogyan azt valamelyik válaszadó is írta korábban.
Olyan nincs, hogy korábban szerették egymást, aztán hirtelen meg nem. Megromlott a kapcsolat, elbeszéltek egymás mellett, valamelyik/mindegyik esetleg máshol keresi (találja) a boldogságot.
Ha nem sikerül megbeszélniük és közösen dolgozniuk a kapcsolatukon (házasságon), borítékolható a válás vagy a boldogtalan időszak.
Ilyenkor csak reméli az ember, hogy nincs gyerek, mert az ő lelkük bánja, hogy apa meg anya nincs együtt és volt/nincs a család.
Szomorú, de egyre több ilyen történetet lehet hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!