Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyet szakít, olyat szagol?
35+ éves vagyok, nagyon sok nő rokonom, barátom, ismerősöm 5-10 évnyi házasság után vált most el gyerekkel.
Mindig ugyanaz a nóta a magyarázat: link/lusta/buta/erőszakos/csalfa, minden férfi egy mocsok, főleg az exférj, de a többi sem jobb.
Pedig kb 90%-nál már az esküvőn tudta mindenki (a menyasszonyt is beleértve), hogy milyen a választottja.
- az egyik hozzáment a “menő vállalkozóhoz”, aki valójában sosem keresett egy fillért sem az üzleteivel, csak nem akart elmenni dolgozni
- a másik eleve olyanhoz ment, aki fél évnél többet egy munkahelyen sem töltött
- van több olyan, aki az a tipikus “hozz egy sört de gyorsan” típus volt, aki simán leorditotta, hogy “hülye K, megmondtam százszor hogy ez vagy az”. Nekem égett a képek egy-egy vendégségnél, a csaj mégis szótlanul tűrte mosolyogva. Most csodálkozik, hogy már üt is, vagy állandósult az ordítás
- van több aki olyan pasinak szült gyereket, aki előtte a fél városon átment, akinek 2 hetes volt a leghosszabb kapcsolata. A férfiak közül van aki már az esküvő alatt másik csajt fűzött, volt amelyik 2-3 évre lenyugodott.
Minden sztorira igaz, hogy
A nők papíron értelmes (többség diplomás), nem szegénységben élő, középosztálybeli, szóval nem a gettóban szokták meg ezt a stílust.
A férfiak árultak zsákbamacskát, 90%-ról tuti lehetett tudni, hogy milyen, és mindenki tudta is.
Nem azt akarom mondani, hogy az ex-ferjeik ártatlanok, mert ilyen-olyan okokból ezek mind nagyon problémásak, de egy sem verte át a nőt, aki végül őt választotta a gyerekei apjának.
Pont ezért vagyok szingli. Felsoroltál te is számtalan xar házasságot, ami egyértelmű, hogy a férj miatt xar. Ott tartunk, hogy külön érdem, és ritkaság, ha a férfi "normális". Rádásul azt látom, hogy ott is repedezik a gát, ahol kívülről jónak tűnik. Ugyanúgy iszik, füvezik, csajozik, tippmixezik, ordít a gyerekkel, stb. Csak a nő még tűri, mert "ő legalább csak füvezik, de nem ver", vagy "Két pofon nem a világ, de legalább a gyereknek mindene megvan", vagy "az csak szex, de minket szeret, és olyan jó apa".
Mindenki arra vágyik, hogy olyan férje legyen, aki kedves, odaadó, hűséges, nem agresszív, nem iszik, nem dohányzik, megáll a maga lábán, és jó apa. Csakhogy ilyen férfi egyszerűen nincs, vagy egy a millióból.
Nekem nincs kedvem millió pasinak esélyt adni, hogy egyszer sikerüljön egyet megismerni, aki "normális". Addig ugyanis 999 999 idióta fog tönkre tenni testileg és lelkileg.
Nekem is pattog anyám, hogy ez az élet rendje, menjek férjhez, szüljek unokát. És minden pasimnál elmondta, hogy vele miért járok jól: ő legalább nem iszik, ő legalább dolgozik, ő legalább csendes, nem agresszív. De egyszer se hallgatta meg, hogy igen, DE egy lusta dög, de egy betegesen féltékeny, agresszív barom, de füvezik, és szíve szerint minden nőt megdugna és az anyját venné el legszivesebben.
Természetesen így is én vagyok szemét, mert szakítottam, és most már a riherongy is, mert "édes lányom, hány férfival akarsz még henteregni?"
Szerencsére már jó messze lakok, nem sokkolom vele szegény anyukám, hogy a szexben is csalódtam annyit, hogy egy ideje inkább lányokkal bújok össze.
#11 Tény és való, hogy sok a selejtes pasi, mindegyikben van valami defekt :D De azt nem szabad elfelejteni, hogy mi magunk sem vagyunk tökéletesek, te sem, és össze kell csiszolódni egymással. Amíg a két fél hajlandó egymásért változni, addig szeretik egymást. Ha nem hajlandóak semmiben, akkor csak szenvedés lesz egymással lenni.
Viszont nem lehet, hogy te mindig is leszbikus voltál, csak elnyomtad magadban? Én is sokat csalódtam pasikban, de előbb akasztanám fel magam, minthogy a saját nememhez vonzódjak.
10es! A hűség nem valami bónusz, hanem ( tudatos) döntés.
Hidd el, pontosan tudom, hogy a kapcsolat nem olyan, hogy onnantol kezdve csak a férfi és a nő szent és tiszta szerelme letezik. De egészséges lelkületű és tudatú ember tudja, hogy mi az a határvonal , amit nem lép át.
Akik szerint minden férfi ilyen, azoknak szeretném felhívni a figyelmemét, hogy sok nőnek sikerül jól választania, nekem sem az összes nőismerősöm ment hozza ilyen férfihez.
Csak tudni kell kiválasztani és nem csak mindenért a másik nemet okolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!