Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szakít velem a barátnőm?
Mostanában elég furcsán érzem magam, de csak akkor, amikor itthon vagyok egyedül, amikor társaságban vagyok, vagy munkában, emberek között, akkor úgy tűnik minden rendben van. A barátnőmet nem szeretem szerelemmel, és az utóbbi hónapokban nem is tudok még minimális érzéseket sem adni neki. Átmenetileg megszűnt az intimitás is. Nem értem, hogy miért tervez velem továbbra is, nem értem, hogy miért nem szakít. Egyik állapot sem jó, se az, ha szakítana, se az, hogy itt vagyok vele. Nem értem magam, csalódott, kiábrándult, demotivált, fásult, dacos vagyok. Egyik napról a másikra élem az életem, nincs benne semmi jó. Nem tudom mit kellene tennem, hogy ez az egész megváltozzon.
Alázzatok nyugodtan, megérdemlem! :(
"A barátnőmet nem szeretem szerelemmel, és az utóbbi hónapokban nem is tudok még minimális érzéseket sem adni neki. Átmenetileg megszűnt az intimitás is"
Már bocs, de miért is nem te szakítasz vele, ha ilyen gondolatok járnak a fejedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!