Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy irányító, uralkodó típusú férfi csak úgy szakít a párjával, könnyen lemond róla?
én hasonló vagyok, de nem könnyen mondok le
az a fajta vagyok aki nem az első problémánál kidobja a másikat, pedig az eddigi tapasztalataim szerint az ösztöneimre kellene hallgatnom és nem kitartónak lennem
persze lehet lesz egy nő akiért megéri kitartani :)
én akkor szakítottam amikor már tényleg nagyon sok volt, ha nem tudtam megbeszélni, nem éreztem a másik részéről, hogy akarna tenni a változásért
itt nem a szex a lényeg, szexre bármikor lehet találni partnert, viszont ha lelkileg lehúz, vagy akár anyagilag, na akkor jobb lapátra tenni, ha nincs javulás
Ha egy ember akkor érzi magát valakinek, ha valakin uralkodhat (pszichológia), akkor igen, ha nem tud a nőn uralkodni, elfogja dobni és olyat fog keresni akin ezen igényeit "kiélheti". Nős az ő esete nem gyógyíthatatlan hanem egy pszichés kicsapódás. Ha az ki van elemezve, tegyük fel rájön miért van erre szüksége, és dolgozik ezen, akkor rájöhet arra is, hogy nem az adott párjával van gondja.
Persze függ a szakítás okától. Most egy általános helyzetet írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!