Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlparázom? A barátom elutazott én meg itthon maradtam a gondolataimmal. (folyt. Lent)
Szóval már 3 napja elutazott a szüleivel Spanyolo.-ba. (Engem is elvittek volna, de nem engedtek a nevelőszüleim) Szóval 2 hónapja vagyunk együtt és még 9 nap mire hazaér, és attól félek el fogunk hidegülni egymástól, mert ahogy hazaér, rá 2 hétre én is utazok el egy hétre. 3 napja elment és nem is hívott meg semmi, jó megértem én pihenjen, kapcsolódjon ki, de akkor is.. Nincs pénz a telóján, de remélem megoldja és legalább egyszer felhív! Szeretjük egymást, de azért félek:(
Vélemények?
2 hónap elég rövid idő még,ha hiányzol neki felhív,keres rá lehetőséget,szerintem nem vészes a dolog,megcsalni nem fog,meg gondolom te sem,elmegy a szüleivel nyaralni ha becsajozik úgyis visszamondják neked ; )
addig foglald le magad barátnők stb...
Amikor meg hazaér egymásnak ugrottok,nem lesz ott elhidegülés,
te is elmész nyaralni,megfogja érteni,hisz ő is volt,te pedig vártál rá és nem aggódtál ugye ? : D nyugi,tényleg..
23/L
Ebből látszik mennyire érdekeltem :D
Kérdező kedves,Sajnos nem látjuk a helyzetet,de remélem te jobban érdekled a csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!