Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja szedek fog.gátlót egy időben (max fél óra eltéréssel), de nem merek a párommal védekezés nélkül lefeküdni mert félek h teherbe esek. Mit csináljak? Túlparázom a dolgot?
Figyelt kérdés
Annyi oan esetet olvastam h teherbe esett fogamzásgátló szedése közben.
Annyira kétségbe vok esve.Minden vágya h gumi nélkül csináljuk de én soha nem veszem rá magam:(:(
2008. okt. 6. 15:57
1/8 anonim válasza:
Figyelj.. Nem kell, h beléd menjen, mielőtt elmegy, kiveszi. Előváladékból pedig igen, teherbe lehet esni, de nincs meg benne a minimális spermaszám. Te emellett fogamzásgátlót is szedsz. Szóval szerintem nyugodtan csináljátok gumi nélkül...
2/8 anonim válasza:
Ha én meg azt mondom neked, hogy ufók szállnak le minden szerdán a házatok tetején azt is elhiszed? Azoknak nagy része nem igaz... És szerinted hány embernél működik? Azok mind leírják? És egy apró titok, gumi sokkal kockázatosabb, mint gyógyszer.
3/8 anonim válasza:
99,99999% hogy nem eshetsz így teherbe. Aki meg teherbe esett tabi szedése mellett az vagy nem szedte normálisan vagy nem a megfelelő gyógyszert szedte. Nyugodtan csináljátok gumi nélkül, nem lesz semmi bajod. :) És a legbiztonságosabb módszer meg a tabletta szal te be vagy biztosítva!! Ne aggódj
cukorfalat
4/8 anonim válasza:
Akkor minek szedsz gyógyszert ha nem is akarsz védekezés néklül szeretkezni? Pláne nem, hogy már majdnem fél éve... Most vagy a gyógyszert hagyd abba, vagy szeretkezz igy a pároddal, mert csak a szervezeted teszed tönkre gyógyszerrel , és ha nem használod ki a funcióját akkor még fölösleges is.
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak igaza van. Akkor nincs értelme szedned, ha gumivan csin-tok 5 hónap után, ilyet még nem is hallottam...
6/8 anonim válasza:
Barátnőm szülei mondták, hogy gumi+gyógyszer+megszakítás. Körberöhögtem őket, aztán ők is belátták, hogy azért ennyire nem kellene félteniük lányukat.
7/8 megmondom válasza:
Szerintem bátran csinálhatjátok gumi nélkül!Én 16 éve vagyok a nejemmel és még soha-kopp,kopp-nem történt semmi gikszer!Rendesen szedd és nem lesz gond.Ha nem 1/2 óra eltéréssel szeded,az sem gond!Sok sikert,sokkal jobb lesz!;-)
8/8 anonim válasza:
Amíg nem vagy biztos addig kár is a gyógyszert szedni, ha félsz, használjatok inkább óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!