Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire túlparázom most ezt? Voltál már ilyen helyzetben?
Kedden kellett volna megjönnie. Ma már csütörtök van és még semmi.
Ahányszor együtt voltam a barátommal,mindig használtunk gumit. Le is lett ellenőrizve,felfújta,egyik se szakadt ki.
Azonkívül csak a csiklómhoz ért,meg a hüvelyemhez is,de gumi nélkül soha nem volt bennem.
A melleim picit érzékenyek,eléggé nyűgös voltam már tegnap,a hasam is picit fájt.
Meg néha szokott a hasam nem csak ott lent fájni,hanem feljebb is,mintha elrontottam volna a gyomrom,na ez tegnap éjjel meg is volt.
Viszont még se jött meg.
Lehet esély annyitól a terhességre,hogy a farkával ingerelte a csiklómat? Nem oda élvezett,máskor is csináltuk így,de azóta már 2x menstruáltam.
Egyébként előtte ittam kevés citromlevet vízzel. Azt hiszem kb. 2-3 pohár lehetett. Az igaz,hogy késlelteti?
Csak egyvalakinek volt még a történelem során szeplőtlen fogantatása!
A citromlé meg városi legenda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!