Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ennyire túlparázom most ezt?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire túlparázom most ezt? Voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Kedden kellett volna megjönnie. Ma már csütörtök van és még semmi.

Ahányszor együtt voltam a barátommal,mindig használtunk gumit. Le is lett ellenőrizve,felfújta,egyik se szakadt ki.

Azonkívül csak a csiklómhoz ért,meg a hüvelyemhez is,de gumi nélkül soha nem volt bennem.

A melleim picit érzékenyek,eléggé nyűgös voltam már tegnap,a hasam is picit fájt.

Meg néha szokott a hasam nem csak ott lent fájni,hanem feljebb is,mintha elrontottam volna a gyomrom,na ez tegnap éjjel meg is volt.

Viszont még se jött meg.

Lehet esély annyitól a terhességre,hogy a farkával ingerelte a csiklómat? Nem oda élvezett,máskor is csináltuk így,de azóta már 2x menstruáltam.

Egyébként előtte ittam kevés citromlevet vízzel. Azt hiszem kb. 2-3 pohár lehetett. Az igaz,hogy késlelteti?

2010. júl. 22. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen a citrom késlelteti a menstruációt.
2010. júl. 22. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne parázz! Meg fog jönni! Attól,h a csiklódat ingerli,még nem leszel terhes! Lehet,h igazából, a félelem,ami visszatartja! De ez komplex dolog.Sokmindentől késhet!Citromlés dologról még nem hallottam!
2010. júl. 22. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést egyszer már feltetted ma
2010. júl. 22. 12:41
 4/7 anonim válasza:

Csak egyvalakinek volt még a történelem során szeplőtlen fogantatása!

A citromlé meg városi legenda!

2010. júl. 22. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
A citromleves dolog tényleg igaz. Úgy hallottam a c vitamin miatt. Egy barátnőm kipróbálta hogy megivott 3 dl citromlevet vízzel hígítva, mert úgy volt hogy pont az esküvőjén jönne meg neki, és 3 hetet késett emiatt. A kérdésre válaszolva: nem lehetsz terhes! Ne képzelj be magadnak tüneteket, ha most nem kezdtél volna el agyalni ezen, lehet észre se vetted volna a kis "jeleket". Nekem is szokott fájdogálni a hasam, de attól még nem kell egyből terhességre gondolni :)
2010. júl. 22. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
a citromleves dolog 1 " ritka nagy baromság " -- h az orvost idézzem.. hülyeség, semmi köze nincs a kettőnek, ugyanis a mensit csak hormonokkal lehet késleltetni, a citromban meg olyasmi nincsen.. amugy meg igen, lehetsz terhes, ugyanis ott volt az előváladék. bár kicsi az esélye, de miért kell ilyenekkel jatszni?
2010. júl. 22. 13:16
 7/7 anonim válasza:
ekkora baromságot... régebben gyakran ittam citromlét, nem, nem higítva, és sose késett tőle 3 hetet a mentruációm... pfff
2010. júl. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!