Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom? Vajon nem szeret már engem?
Jó tudom,hogy ti nem tudhatjátok erre a választ,de mégis megkérdezem mit gondoltok erről az egészről.
Elég hosszú ideje vagyunk együtt már, és elég messze lakunk egymástól. Most hogy itt a nyár,most épp nem vagyunk együtt, és alig keres engem telefonon. Mondja hogy hiányzom neki, de valahogy nekem mégsem ez jön le. Amúgy játékszenvedélye van,egész nap azt nyomja szinte. Nekem ő nagyon hiányzik, sokat szeretnék vele beszélni. Ha én is hiányzom neki, akkor miért viselkedik így?
Hasonló helyzetben vagyok,távolság van köztünk is,nem látom sűrűn,néha nekem is vannak ilyen érzéseim,de elhessegetem őket,hisz már régóta veled van,nem hinném,hogy megkockáztat egy komoly kapcsolatot egy futó kalandért,dolga van vagy gépezik..Nem akarlak megbántani,de a játékszenvedély a kezdet,sajnos a nővérem élte át ezt,csak tanácsolni tudom vagy vidd el pszichológushoz,mert a gépezés után agresszió jön és akkor aztán nincs megállás.Ne haragudj:De jobbat érdemelsz ha nem változik meg!
23/L
Akkor kihasznál téged és az érzelmeidet is,sok szenvedés vár rád ha nem hallgat rád,próbáld a fenyegetést" ha nem hagyod abba elhagylak,és hagyd el,persze te tudod h színjáték hisz szereted,de hihető legyen,ha nem keres meg,akkor a gép fontosabb,mint te és tedd össze a 2 kezed hogy megszabadultál tőle!
Próbáld meg hátha....
Annyira sajnálom:(:(
23/L
Mert miért használja ki?:S
Figyu próbálj az ő érdeklődési körében mozogni,csinálj úgy minth érdekelne az a szaros játék aztán jólvan,akkor majd tudtok kommunikálni.Szeret ő téged.nem kell kidobni meg ilyenek.
F/20
Az én barátom is nagy pc függő, anno mikor kidobták a piacra a Diablo mittudomén hányat, egész nyáron, napi 8 órát nyomta, mikor nem dolgozott, vagy munka után. Rosszul esett, hogy velem nem foglalkozott, habár én vagyok a kis szíve csücske, arany bogara...akkor nem szóltam neki érte, mert a kapcsolatunk elején jártunk még, gondoltam, belefér. Ma már gondolkodás nélkül megmondom neki, ha ilyen gondom van, mert egész nap a gép előtt ülhet a munkája miatt.
Én a helyedben megmondanám neki, hogy ez így nem megy. Vagy kevesebbet játszik, és veled foglalkozik, vagy ennyi. Nem árt egy kis fenyegetés, és ha nem képes felfogni, hogy a kapcsolatotok múlik ezen, akármennyire is szereted őt, menekülnöd kell tőle, mert így megfojt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!