Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom? Kezd szánalmas lenni.
Álltunk ma a megállóban,vártuk a buszt.Elment előttünk egy srác és a barátom egyből megszólalt,hogy "fuu,ez hogy néz ki?" meg úr isten de nyomorék..satöbbi.A trolin ugyan ilyenek..De nem csak srácokat néz le ennyire,lányokat is.Ha meglát egy kövérebb valakit,megszólal,hogy fuuj,meg ááá de dagadt.De a srácokat jobban piszkálja,főleg ha márkás cucc van rajtuk.Megkap mindent,mindene márkás,jól élnek nagyon.Az utóbbi időben meg már engem is elkezdett b*szogatni.Ugyan ezekkel.Ma megnézte a fülhallgatómat:"uu de szar!úr isten pff" és röhögött rajtam.Mi is jól élünk,ahogy ők,ezt ő is tudja,mindenem megvan,amit csak szeretnék,kiejtek a számon,de nem ez a lényeg.Az is sz*r mikor másokat néz le,de,hogy velem is ez csinálja..gyönyörű.
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.
Nekem jó fejnek tűnik. Az jó ötlet hogy mondhatnál olyanokat hogy "hát ha ilyen szar miért nem kapok tőled jobbat <3". Vagy vágj hozzá unott képet, "haha, nagyon vicces -_-'"
Hát ő így kommunikál, lehet nem tudja mit kéne mondania vagy egyébként is. Lehet azt akarja te is sza*ozd őt. Na de nem hiszem hogy ezt komolyan bántásból mondja. Majd csak kiéli magát, aztán abba hagyja.
Nha én az ilyeneket tudom utálni.
Külsőre mindenki legyen amien akar,a saját stilusa szerint...De könyörgöm ne nézzen már le mást csak me ő jobbnak hiszi magát..és szerintem ennek a srácnak mindene megvan csak az önbizalom hiánya nem.
Ha önbizalomhiánya lenne akk nem leszólna másokat hanem téged kérdezne h az jobb mint én?Az jobban néz ki?Lennél olyannal mint ő?
Stb.
Én személy szerint nem türném el ha velem igy beszélne a párom,joh mondjuk ha csak ez az 1 eset volt az más.
De a te döntésed amit tudok tanácsolni csak az mint az előzők..beszélj úgy vele mint ő veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!