Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem a barátom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel msn-en ismerkedtem meg.Egy hétig randizgattunk, és 3 napja járunk. Azt érzem, hogy én jobban szeretem, mint ő engem. msn-en mindig drágámnak szólít, meg tök aranyos, de a való életben nem mond ilyeneket, sőt, olyan rideg velem. Ha odabújok hozzá vagy megsimogatom semmi válaszreakció, ha megcsókolom, akkor utána rám sem néz, és ez rosszul esik. Én már szinte mindent tudok róla, de ő rólam nem sok mindent, mert ha magamról elkezdek beszélni, rögtön közbeszól, és elkezd mondani vmi hülye történetet.

Tudom, hogy egy 3 napos kapcsolat nem sok, és még össze kell csiszolódnunk de én már most azt érzem, hogy szeretem.

Miért ilyen velem?

2010. nov. 6. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,ő nem érzi ugyanazt amit te...Valószinűleg nem mutat annyi érdeklődést irántad, mint amit te iránta.Sajnálom, hogy ezt kellett mondanom,de szerintem ő nem szerelmes beléd :( Ha már közbeszól,nem kiváncsi a mondókádra.Az, hogy az msn-en drágának szólit,de a valóságban rideg veled,szerintem egyértelmű... Ne haragudj,nekem ez a véleményem :(
2010. nov. 6. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
miért nem beszéled meg vele?:)
2010. nov. 6. 15:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy vele kellene megbeszélnem ezt elsősorban, de amikor együtt vagyunk nem tudok érvényesülni, és elmondani mit érzek, mert félek hogy megbántom. :(

Úgy érzem bennem van a hiba, és felszabadultabbnak kellene mellette lennem.

Az eszem azt mondja hagyjam a fenébe, de a szívem azt, hogy maradjak.. :(

2010. nov. 6. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem veled van a baj!

Nem hiszem, hogy szeret téged. Ha szeretne, akkor figyelmes lenne, stb. Beszédes, hogy nem bújik hozzád. Vigyázz ezzel, vigyázz, mit adsz ezért a kapcsolatért, van egy lányismerősöm, akivel ilyen a barátja, mostanára meg már totál depressziós, szorongásoldót szed... aztán ha otthagyta volna a fiút, lehet, most lenne egy másik, aki tényleg szeretné, és depis se lenne.

Tényleg óvatosan. Lehet, hogy csak kell neki egy ingyen nő az ágyba.

2010. nov. 6. 18:01
 5/5 anonim válasza:
Leehet, hogy szeret, csak nem meri elmondani? De ha megvagy győződve arrol, h nem szeret, akkor nincs értelme
2010. nov. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!