Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemből egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemből egyre jobban kiábrándulok, és még hízik is mint egy hízó, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A házasságunknak sok problémája van a kezdetektől. Akkor kellett volna lepattanom, de nem tettem. Most viszont, ha nem muszaj nem mennék tovább, de érzem egy ennyire terhelt kapcsolatot nem bírok már tolerálni.

Amikor megismerkedtünk a férjem gebe volt, most viszont túlsúlyos. Nagyon rövid idő alatt hízott nagyon sokat. Letette a cigit. De most újra cigizik is, így ez nem lehet magyarázat.

Sokszor szóltam neki ez így nem lesz jó. Igyekeztem úgy főzni, olyan élelmiszert venni, ami nem hizlal, egészséges (pl. zöldsaláta, zöldségköret, szénhidrátcsökkentett kenyér).

Sajnos az a rossz szokása, hogy napközben nem eszik csak rengeteg kávét iszik, este későn viszont zabál a szó szoros értelmében.

Kértem már, kedvesen, magyaráztam egészségügyi szempontból, sokfele modon, hogy ilyenkor előbb igyon vizet, egyen salatat, lassan egyen, ragjon, ne akarjon haromszor annyit enni. Volt hogy csomagoltam neki napkozbenre, de akkor is ugyanez van este: nekiul megiszik egy liter tejet (azt mondja víz helyett mert szomjas), benyom fel kilo kenyeret, majd megeszmi ha keszitek valamt de mindenbol duplan szed (leves, egyeb melegetel), aztan ha reklamalok hogy de miert nem inkabb salata sovany hussal akkor megeszik 3 embernek elegendo salatat es még a hust is. Melle utana felvagottat, olyan 10 deka sajtot. Mindet haalmas falatokban szinte ragas nelkul. Mindegy mvel keszulok es mt rakok ele, utana o folytatja az evest kontroll nelkul. A vegen benyom egy banant es még eszik csokit es ha van sjti akkor abbol is. Abszolut leizeli, hogy en az o egeszsege erdekeben igyekszem egeszseges eteleket kesziteni es jelzem, hogy nem kellene mindenbol 3 embernyi adagot megennie csak bologat es nyeli a kajat.

Mellette nem sportol, nem mozog, es ulomunkat vegez, hetvegente csak alszik vagy fekve olvas.

Sajnos van még kicsi gyerekunk is es en aggodom, hogy majd par ev mulva egy nagy 130 kilos elhizas minden bajaval leteuo beteg ferjet es a gyereket is "nevelgetnem kell".

Az elhizas miatt mar most komkly mozgasszervi problemak jelentkeztek nala. Arrol nem is beszelek, hogy egyszeruen gusztustalannak kezdem tartani a testet es a szex az eszembe se szokott mar jutni.

Mindamellett elhanyagolja magat (nem furdik, nem mos hajat, nem csereli naonta a ruhait). A haztartasban is csak azert segit, mert morgok.

Legjobban a netezes es a konyvek erdeklik.

Eddig turelmes voltam, kedves, de most kezd elszakadni a cerna.

Most ertem meg mit erezhet sok ferfi, ha az asszony otthon elereszti magat es egy lumpos, kover, haziasszonnya valik.

Mit csinaljak? Parterapian mar voltunk, elmkndtam minden siramomat, de ő nem erti. Kicsit egy-egy terapias alkalom utan probalkozik, aztan gyorsan abbahagyja es el is felejti mikrol volt szo.

A stilusomba ne kossetek bele, szandekosan voltam nehany szoval provokativ.

Es en se vagyok hibatlan, de a gyerek elott is es most is ugyanannyi kilo vagyok, ugyanolyan igenyes, jol kereso allasom volt, es most se tart el a ferjem.

Valami hatasos erv vagy megoldas, hogy mivel hathatnek ra? (Mielott beelegelek teljesen.)

2019. jan. 16. 22:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
76%
Te egy disznót nevelsz, nem férjet tartasz. Egyébként lelki okai vannak ennek az életmódnak. Keressetek fel neki egy jó szakit, nem párterápiás szakembert.
2019. jan. 16. 22:38
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Azt csinálhatsz vele, amit akarsz, változni csak akkor fog, ha ő maga ezt belátja, de a leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy ő teljesen elégedett ezzel az életmóddal. Ezért nem is érti, hogy mi a bajod. Én ezek után nem szórakoznék vele sokáig. Nem illetek össze és kész. Exem is ilyen volt, összejöttünk, rá egy évre 10 kilóval több volt, nem fürdött, zabált stb. Én is undorodtam tőle. Szakítás lett a vége.
2019. jan. 16. 22:43
 3/29 anonim ***** válasza:
70%
egyszer elunk, hagyd el kezdj uj eletet
2019. jan. 16. 22:43
 4/29 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok ehhez a főnyereményhez, szép kis csalàd.
2019. jan. 16. 22:52
 5/29 anonim ***** válasza:
72%

Méiért nem lehet úgy tárgyalni, hogy ha szarul fogsz kinézni önhibádból ezen pedig mégcsak változtatni sem akarsz, akkor előbb otthagylak a fax a, minthogy az egészségügyi vonzatait tapasztalnád a dolognak.

32/f

2019. jan. 16. 23:02
 6/29 anonim ***** válasza:
28%
Kérdés mikorra éri el a vágósúlyt...
2019. jan. 16. 23:12
 7/29 anonim ***** válasza:
77%

Esetleg lefényképezed, előhivatod, mellé teszed az esküvői fotótokat és az orra alá dugod, hogy te annak a hapsinak mondtál igent, nem arra, aki most. (feltéve, ha nem volt már akkor is így szétcsúszva)

32/f

2019. jan. 16. 23:17
 8/29 anonim ***** válasza:
92%

Ülj le vele beszélni (nyugisan, nem amikor eszik), hogy aggódsz az egészsége miatt, ráadásul nem is vonzódsz már hozzá.

Kérdezd meg, hogy mi bántja, mi a gondja, miért hanyagolja el magát. Tidsz-e neki segíteni, hogy újra odafigyeljen saját magára és tisztelje a testét.

2019. jan. 16. 23:59
 9/29 anonim ***** válasza:
63%

Érdekes.

Ha egy nő elhizik a kapcsolatban (gyerek nélkül), akkor elfogadás, belső érték, felszínes bunkó a férfi, és hasonló kulcsszavak jellemzik a válaszokat.

Fordítva meg hízó, vágósúly...

2019. jan. 17. 00:08
 10/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem történt valami, amiért így kifordult magából?

Csakúgy nem kezd el valaki ilyen életmódot élni, egyik napról a másikra.

2019. jan. 17. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!