Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen undorító egy pasi? Teljesen kiábrándulok belőle
Figyelt kérdés
Ül mellettem. És odafingik. Halkan csak a szagot érzem....nem vagyok hülye, kérdem tőle mi ez a büdös??? Ő nem tudja. Rà fél órára ugyanez.
Hogy lehet ilyen paraszt valaki?
Asszem utoljára talàlkoztunk.
2014. ápr. 13. 20:22
1/12 anonim válasza:
"asszem" és még ő a paraszt? Hihetetlen de az emberek néha finganak, jobb, ha mihamarabb megszokod.
2/12 anonim válasza:
Engem már semmi nem lep meg velük kapcsolatban, tahóparasztok.
L
3/12 anonim válasza:
asszem inkább ő jár jobban nem te
4/12 anonim válasza:
Inkább az jöjjön ki, mint a körzeti orvos. Meg most képzeld el, elfolytja, és a gerinccsatornán felmegy az agyáig. Na onnan meg a szar ötletek jönnek. :D
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy te voltál, de már észre se veszed a sok análozás miatt
7/12 anonim válasza:
Fingani, böfögni nem illik társaságba se randin! Ha ilyen gondjai vannak akkor menjen arréb. Másik az randi előtt 1 nappal figyeljen oda az étkezésre! Ne egyen tojást, babot, töltött káposztát meg tejterméket! Ha meg nem randin van ez hanem csak társaságba akkor menjen máshova fingani. Én se vagyok kíváncsi más szagára. Párkapcsolatban se illik a másik orra alá nyomni.
26F
9/12 anonim válasza:
Ilyen gusztustalan nyomorékokért nem is kár. Én se kezdek ilyen "férfiakkal".
10/12 anonim válasza:
Én tényleg figyelek erre, szándékosan nem fingok más orra alá, sőt vissza is tartom ha érzem. De volt már, hogy magától csak úgy "kiszaladt", hogy észre se vettem és büdös volt, szégyelltem is magam. Szóval nem biztos, hogy szándékosan eregetett. Inkább tahóság volt megkérdezni a részedről, hogy mi ez a büdös, és így kellemetlen helyzetbe hoztad, holott tudtad hogy mi az. Most erree mit vártál, hogy majd bevallja, hogy befingott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!