Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen undorító egy pasi? Teljesen kiábrándulok belőle
Figyelt kérdés
Ül mellettem. És odafingik. Halkan csak a szagot érzem....nem vagyok hülye, kérdem tőle mi ez a büdös??? Ő nem tudja. Rà fél órára ugyanez.
Hogy lehet ilyen paraszt valaki?
Asszem utoljára talàlkoztunk.
2014. ápr. 13. 20:22
11/12 anonim válasza:
Nem értem mi ezen olyan rohadt nagy probléma... Tényleg van olyan, mikor nem tudsz vele mit csinálni. Vagy, hogy nem is érezted, csak jött. Meg aztán, ha valahol ahol én voltam társaságba és valaki fingott vagy valami nem csináltunk belőle problémát, meg hogy oké akkor veled többet nem találkozok mert fingottál.... xD Inkább röhögünk rajt...
12/12 anonim válasza:
Egyre inkább értem hogyan nyerhetett megint orbàn....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!