Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek, ha egy pasi elég izzadós az nagyon undoritó?
OFF:
én izzadok ha kell ha nem.
és büdös is vagyok ezért a napomat 1 vödör old spice-al kezdem és kb 3* 4* is inget pólót nadrágot alsót kell váltsak.
kicsit...igen...de ha jol nez es jo fej..lehet vele beszelni...akkor mindent el lehet nezni:):D
L.
Hát inkább izzadjon büdöset és keveset, csak egy normál hőmérsékletű éjszakán ne csorogjon róla a víz...
Mert az borzasztó, ha az egész ágy és még az én pizsamám is tőle vizes... Akkor inkább legyen büdi. De az meg kezelhető egy kis zuhannyal. :-)
"az h valaki nagyon izzad,az csak azért van mert gyors az anyagcseréje IS...és a pozitiv oldala az h nem birsz elhizni(aki már elvan annak mind1)..biosz tanárnöm mondta..:D"
Ez rám igaz teljes mértékben.
Meg van a jó oldala, hogy akármennyit zabálhatok akkor sem hízok sertés disznóvá. Viszont a rossz oldala, hogy főleg nyáron vizessé izzadom a párnám reggelre. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!