Lányok! Szerintetek csúnya vagy undorító ha egy pasi pattanásos?
nem, egy kicsi még belefér. persze ha van egy barátom, akit szeretek, akkor ez annyira nem lényeg. a barátom nagyon sokat cigizik és néha kijönnek rajta pattanások, pedig már 27 éves. ha viszont tele van, az már kicsit taszít.
17/L
Engem egyáltalán nem taszít ha van pár pattanása,és ha egyébként "rendben van" a srác,csak egy kicsit pattanásos,nem azt fogom nézni.Persze a súlyosabb(!) esetek,amikor szegénynek már az egész arca tele van gyulladt göbökkel,na az már tényleg csúnya,de lehet kezelni,nagyon jó kis krémek vannak rá,bőrgyógyász felírja,3-4 hónap,vagy rövidebb idő alatt,rendbe is teszi:)
A lényeg,hogy engem nem zavar pár pattanás,még ha több is,főleg ha szeretem az illetőt:)De vannak finyásabb csajok is.
16/l
értem..köszönöm a gyors válaszokat!
nekem a nyakamnál van sok..meg a homlokomon egy "kevés"..az arcomon hála nincsen..de nagyon félek h ki fog jönni.:(
okés..köszi.
csak hallottam olyanról h még ártott a bőrgyógyász..és nem tudom h most mit csináljak:(
okés..
köszönöm szépen:)
utolsó:
és h sminkeled magad...h ne tündjön fel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!