Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom az utòbbi èvekben csak a munkàjànak èl. Hogyan tudnàm ràvenni, hogy a gyerekeivel ès velem is törődjön?
Figyelt kérdés
10 ève együtt èlünk,van 2 kisgyerekünk. Minden ami a gyerekekkel valò foglalatossàg az èn dolgok.Sosem segìt be a fürdetèsbe, etetèsbe,pelenkàzàsba.Ha beteg èn virrasztok, akkor is ha èn is beteg vagyok. Most is ez törtènt.A mai dèlutànom egy pokol volt, mindkèt gyerekünk beteg èn meg elkaptàk tőlük a vìrus.Felhìvtam a pàrom a munkahelyèn,hogy siessen haza,mert nagyon rosszul vagyok,ès le akarok feküdni. Nem sietett, màsfèl òra mùlva jött csak haza, pedig negyed óràra van kocsival a munkahelye.Amikor hazaèrt jòl leszidott, hogy mièrt hìvogatom őt amikor dolgozik.Aztàn közölte,hogy egy òràra lefekhetek,de utàna meccse van,ès nem tudja màr lemondani. Itt hagyott magamra a kèt beteg gyerekkel. Mostmàr alszanak, de ez így nincs rendjèn.Nem tudom mit tehetnèk, nagyon el vagyok keseredve.2019. jan. 16. 20:12
11/12 anonim válasza:
Nálatok halmozottan vannak a problémák, a fő probléma, hogy kiiktattátok a szexet és elhidegültetek. Ő szinte biztos vagyok, szexel máshol, mással, és ne mond, hogy nem, nézd reálisan a dolgokat. Nézd külső szemmel. Szerinted egy egészséges fiatal férfi elvan szex nélkül? A problémák innen erednek. Ő már máshoz kötődik. Ha szeretne, tisztelne, értékelne, nem mondaná, hogy csak egy órára fekhetsz le, mert megy meccsre.
Vagy próbáljátok megbeszélni, vagy külön utak. Ennek így nincs értelme, csak időhúzás, a vége úgyis válás.
Kezdjétek azzal, hogy a gyereket kiteszed az ágyadból.
12/12 A kérdező kommentje:
11.vàlaszolò.Biztos,hogy nem csal meg, mivel fizikai munkàt vègez, ès melòbòl egyből hazajön. Koszos izzadt a ruhàja, tuti ilyen àllapotban nem nőzik. Haverokkal nem jàr el,ő tènyleg rengeteget dolgozik.Viszont a kicsit tènyleg ki kell tennünk tőlünk, viszont ahhoz kellene egy màsik lakàs, mivel a kicsi nem alussza mèg àt az èjszakàkat ès akkor a nagyobbik gyereket felèbresztenè èjjel, amit meg nem szeretnènk.Tervben van egy nagyobb lakàs megvètele, ezèrt is kell sokat dolgozni a pàromnak,ès ezèrt kell nekem is gyorsan munkàt talàlnom. Szerintem amiòta megszületett a kicsi, azòta nincs magànèletünk.A nagy a gyerekszobàba aludt mindìg is, akkor legalàbb volt együttlèt, de most ez màr olyan tehetetlennek tűnik.A nagy àtaludta az èjjeleket, míg a kicsi rendkívűl nehezen alszik el, ès többször felsìr èjjel. Imàdom a gyerekeinket, de fèlek a kicsi miatt megy gallyra a hàzassàgunk.Lehet a pàrom ezèrt nem akar nagyon itthon lenni, mert zavarja a nagy ramazuri amit a gyerekek csinàlnak.Annyit tudni kell a pàromròl,hogy ő egy nagyon rendszerető ember, ès idegesíti a kupi. A gyerekek meg ugye szeretnek jàtszani, ès olyankor minden szanaszèt van.Èn megpròbàlok rendet tenni mire hazaèr, de a lurkòk hamar utànapakolnak. Mindenesetre rajta leszek,hogy a kicsi kikerüljön a hàlònkból.Hàtha akkor visszaàll a rend.
2019. jan. 17. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!