Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt akinek a válása után a gyerekeivel megmaradt a jó kapcsolat?
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 18:10
1/11 A kérdező kommentje:
Az exfeleséggel sikerül közösen nevelni a gyerekeket??
2017. nov. 13. 18:11
2/11 anonim válasza:
A ,gyerek, szemoszegebol irok, ha nem gond.
Nem maradt meg a jo kapcsolat. Kotelezo alkalmakkor talalkozunk (karacsony, szulinap) de akkor se mindig. Nem telefonalunk, nem irunk egymasnak.
O egyutt lakik masik varosban az uj felesegevel, akivel a kozos gyerekuket nevelik. A novel jol kijovok, szokott adni aprosagokat , ha ott vagyok, foz.
3/11 anonim válasza:
Ha van összefüggés..., nem szabadott volna gyermeket nemz.
4/11 Valakiakinemte. válasza:
Én és édesapám között nagyon jó kapcsolat van!!! Minden hétvégén elmegyek hozzá és kb. 2 naponta telefonálunk! És ezvígy megy már lassan 10 éve !
5/11 anonim válasza:
Igen, ismerek ilyen gyerek-apuka párost.
Apukát eléggé megviselte a válás, így egy kicsit dolgozni kellett az eredményen, de ma már minden oké.
6/11 A kérdező kommentje:
A lehető legtöbbet szeretnék segíteni, ovi, suli edzésrehordás, és a közelbe költözni hogy át tudjanak jönni bármior..
2017. nov. 14. 10:10
7/11 anonim válasza:
#6 én is ezt csináltam, nem volt semmi problémánk, ma sincs
8/11 Yoda m. válasza:
Velem problémája volt/van a fiamnak, aki ma sem engedi, hogy a gyermekei, kicsi unokáim közelébe menjek. (Sosem láttak) Nyilván "nem-kívánatos" személynek tart. Lányom, eleinte nem közelített hozzám, később már igen, de manapság megint csak elkerül. Azt (is) kifogásolja, hogy miért szólok hozzá a posztolásaihoz(?), hiszen más sem teszi(!) Szerintem meg mindenki úgy fejezi ki a tetszését (like), ahogy lehetőségei engedik, ahogy akarja. Nem? Lányom szerint 'nárcisztikus' vagyok. Végül is, nemigazán jó a kapcsolat közöttünk.
9/11 anonim válasza:
Igen, több ilyen ismerősünk van. A titka az, hogy igyekezz jó és korrekt kapcsolatban maradna az exfeleségeddel, és a gyerekekkel pedig mindig tervezz számukra tetsző közös programot. Éreztesd velük, hogy mindig, mindenben számíthatnak Rád. Ha az exfeleségednek már van új párja, akkor vele is legyél nagyon jóba, és ugyanigy legyen a te új párod az exeddel. Egy idő után pedig probáld meg, hogy a gyerekek születésnapját nem külön-külön, hanem együtt - már az új párotokkal együtt - ünnepeljétek. A baráti körünkben vannak olyanok, ahol a valódi apa és a feleség új párja olyan jóban vannak, hogy együtt eljárnak meccsre, és horgászni, és minden ünnepet együtt tölt a két család. Ez évek közös munkája alatt alakult így ki. És mindenhol vannak már új gyerekek is, akik szintén jóban vannak egymással. Tehát ez abszolut járható út.
10/11 anonim válasza:
Igen. Az iskola közelébe költöztem, iskola után mindig idejön. Az exel is jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!