Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtassam el magam a gyerekeivel?
A páromnak előttem csúnya válása volt.. A gyerekei pedig vele laknak. Nagyon szeretjük egymást, és eljutottunk odáig, hogy megkért, költözzek hozzá és a gyerekeihez (egy 17 éves lány és egy 19 éves fiú).
Izgatott voltam, hogy találkozhatok velük, és reméltem, hogy megkedvelnek.
Hát, közel sem így volt...
Amikor a lány meglátott, csak flegmatikusan nézett, aztán ilyen hangnemben megkérdezte a párom, hogy "ez most komoly?", ezzel bement a szobájába. A fiú legalább eljutott odáig, hogy köszönt, de ő is elég mogorva volt.
Ez most mindig így lesz? Vagy mégis mi a francot kéne tennem, hogy megkedveljenek? Tudom, hogy rossz dolog a válás, de nem ártottam nekik.
szerették az apjukat, meg kell értened, hogy hozzá nem tudzs sehogyan sem felérni
talán jobban megkedvelnek, ha elviszed őket valahova
Nő vagyok.
Igen, erre én is gondoltam, de hogyan vezessem ezt fel, hogy jöjjenek el egy "idegennel" mondjuk moziba? Szólni meg hiába szólok bármelyikükhöz (főleg a lányhoz), vagy csak bólogatnak, bambán néznek, vagy még ennyit sem.
Megértem őket, persze, de ez nem maradhat mindig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!