Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtassam el a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
A barátnőm szeretne elmenni sítáborba a sulijával, de sajnos a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessék. Én felajánlottam neki, hogy én kifizetem a tábort és a vele járó összes költséget, de nem akarja elfogadni. Ez engem nagyon zavar, mert én azt akarom, hogy Ő boldog legyen és látom rajta, hogy nagyon szeretne elmenni, de nem hajlandó elfogadni ezt a konstrukciót. Tudnátok segíteni, hogy hogyan vegyem rá, hogy elfogadja a segítségemet?2011. jan. 31. 21:11
1/9 anonim válasza:
Nem lesz szülinapja mostanában? Akkor esetleg elfogadná, amúgy én sem fogadnám el másféle szituációban.
2/9 Norb66 válasza:
Természetes hogy nem fogadja el, senki nem tenné. Ajánlj fel neki valami kompromisszumot, tegyen ő valamit azért hogy kifizesd neki, és akkor úgy fogja érezni hogy "megdolgozott" azért a pénzért, vagy a lelkiismeret jobban el tudja fogadni ezt. De szánhatod valamilyen (vagy akár az összes, győzd meg, ne hagyd magad) ünnepre is, mint az előttem szóló írtam, szülinap,
Karácsony, Valentin nap, stb. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem nagyon lesz mostanában ünnep, max. a Valentin nap. Szerintetek az nem oldható meg, hogy én kifizetem az iskolájában és elmondom neki utólag?
2011. jan. 31. 21:28
4/9 Funktasztikus válasza:
Kicsim fogadd el mint egy befektetést a szerelmembe:)
5/9 Norb66 válasza:
Nem örülne neki. Ragaszkodom a kompromisszumhoz. Kifizetem, de szeretném ha... Kössetek alkut :)
6/9 kovpet válasza:
Mondjuk nem tudom, hogy hány évesek vagytok és mekkora összegről van szó. De ha komolyabb az összeg (gondolom egy tábor nem pár ezres...), akkor még jó, hogy nem fogadja el.
7/9 A kérdező kommentje:
Ő 17, én 19. Az út 150.000 Ft lenne + költőpénz.
De könyörgöm, Ő a barátnőm és én azt akarom, hogy boldog legyen és egy ilyen sítábor tuti, hogy tele van élményekkel és látom rajta, hogy nagyon szeretne menni.
2011. febr. 1. 16:28
8/9 Norb66 válasza:
Utolsó ötlet: Állapodjatok meg hogy legközelebb meg ő fizet neked valamit. Vagy a következő sítábort :) Na jó ez azért durva, mert egy 17 éves lánynak honnan lenne rá ennyi pénze, de ha látod rajta hogy nagyon szeretne elmenni akkor addig ne hagyd, amíg igent nem mond!
9/9 kovpet válasza:
Még jó, hogy nem fogad el két kilót ennyi idősen. Na hülyéskedjetek már, hogy ezen egy percet is gondolkodni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!