Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam. Jól gondolom a történteket?
Figyelt kérdés
volt pasim 4 évig. De vége lett. És megegyeztünk h szex lesz és bartáság = elemgyünk néha ide-oda találkozgatunk. De én olyan k-nak érzem magam hogy ne is a pasim nem szeretem már és mégis lefekszem vele. Ti mit gondoltok erről?2010. jún. 29. 17:25
1/17 anonim válasza:
de azért kefélni jó vele?... epic.
2/17 A kérdező kommentje:
jó csak az a gond h ő még nagyon belém van zúgva és állandóan csókolni akar, de én ezt meg nem bírom elviselni mert nem szeretem. Ennyi a gond csak
2010. jún. 29. 17:27
3/17 anonim válasza:
c00l. nekem is jól jönne egy ilyen csaj aki nem akaszkodik rám és elég 2hét alatt 1x elvinni valahova aztán csak felhívom hogy gyere át és megb*szlak .
4/17 anonim válasza:
ha nem szereted miért fexel le vele?én biztos h nem feküdnék le vele,főleg ha tudom h még mindig szeret!nem értelek,oké h barátok maradtatok de a barátok nem fexenek le egymással...vagy rosszul gondolom?
5/17 anonim válasza:
Ha neked nem jó, akkor ne csináld. Nem erőszak, és most hogy nem is vagytok együtt nem is kell konszenzusra törekedni. Egyébként ja előttem hozzászoló sok igazságot mond.
6/17 A kérdező kommentje:
azért fekszek le vele mert úgysincs senkim meg neki se hát gondoltuk miért ne
2010. jún. 29. 17:36
8/17 anonim válasza:
:D:D ilyen erővel , az itt lévő srácok 70%-aval lefeküdhetnél , mert nekik sincs senkijük se .
9/17 anonim válasza:
17:34vagyok...de szerintem ő el sem akar téged engedni ezért is egyezett bele hisz te mondtad hogy szeret!és ha neked rossz akkor keress más olyat akivel könnyebben lefexel,ne vele játsz mert ez bunkóság!szerintem...
10/17 A kérdező kommentje:
én nem játszok megmodntam neki h nem érzek iránta semmit
2010. jún. 29. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!