Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el, hogy legyen balhe?
Figyelt kérdés
Volt egy pasi aki rammozdult a barati tarsasagunkban es nekem ez nem jozt be, most lesz egy buli ma este ahol ott lesz o is es a pasim is, akartam hogy rendezze le ott ot, de o azt mondza hogy neki nem er ez annyit meg nem is lenne ra indoka hiszen nem eroszakoskodott csak beprobalkozott nalam. De amugy tudta, hoy van baratom! Pasik nektek nem erne a baratnotok tenyleg annyit, hogy kicsit legalabb elbeszelgettek kettesben az illetovel?2019. jan. 11. 17:10
31/31 anonim válasza:
Cigánysori mentalitás, basszus. Én is nő vagyok, próbálkoztak be nálam mások, amikor kapcsolatban voltam, lerendeztem én, ennyi. Normális férfi nem fog leállni flexelni meg verekedni egy ilyen piti dolog miatt, nem ez mutatja meg, mennyi szeret téged... ez max. azt mutatja meg, mennyire egy erőszakos neveletlen sz.darab, aki mindent bunyóval old meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!