Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan erjem el, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erjem el, hogy legyen balhe?

Figyelt kérdés
Volt egy pasi aki rammozdult a barati tarsasagunkban es nekem ez nem jozt be, most lesz egy buli ma este ahol ott lesz o is es a pasim is, akartam hogy rendezze le ott ot, de o azt mondza hogy neki nem er ez annyit meg nem is lenne ra indoka hiszen nem eroszakoskodott csak beprobalkozott nalam. De amugy tudta, hoy van baratom! Pasik nektek nem erne a baratnotok tenyleg annyit, hogy kicsit legalabb elbeszelgettek kettesben az illetovel?
2019. jan. 11. 17:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
97%

"mindegy, majd ma este ha isznak lehet beszelhetek kettesben a masik pasival hatha eszbekap a parom."

Aaaazaaazzz gyönyörű vagy! Te figyelj már, minek akarsz balhét? Attól hogy nekiáll verekedni a palival nem fog jobban szeretni ezt megsúgom. Bár hiába, hisz olyan hülye vagy mint ide Makó.

Tudod az a baj, hogy az ilyenektől mint te, higul fel a társadalom. Erőszakos, prosztó, buta (dede, hidd el, nagyon buta vagy), undorító senki. Ilyen vagy, ahelyett, hogy hasznos tagja lennél a társadalomnak. Hogy valami jót tegyél. Ehelyett ilyeneken jár az eszed, meg játszod magad mintha akkora főnyeremény lennél hogy érted verekedni kelljen. Ezért baj hogy bárki szaporodhat ész nélkül. Mert ilyen genetikai hulladékok jönnek létre mint te is vagy. Sajnos.

2019. jan. 11. 17:54
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Szerinted más nem független nővel nem kezdtek már ki?? De igen. És tudod mit? Egy igazi érett nő le tudja rendezni saját maga is.. Miért kellene a barátidnak intézkedie? Velem is ki kezdtek már. Nevettem és meg kérdeztem a pasitól. Ez komoly? Láttad te már a férjemet? Hol vagy te hozzá kis csíra? Told arrébb a biciklit de nagyon gyorsan. Lám csodát soha többé nem akart semmit. És még a férjemet is meg kíméltem... Na tehát ha egy ilyen apró dolgot nem tudsz kezelni akkor mi lesz ha valódi problémákkal kell meg küzdened? Nőjj fel és rendezd a problémáid magad.
2019. jan. 11. 18:01
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

hahhahháááá :D

hogy rélnál ha kettérúgná a palidat a fószer, mi? kb mint a szopós malac..

sajnálom csóri párodat, hogy ilyen értelmes létére csak egy ilyen salakanyag várja otthon nő címszó alatt..

megpróbálhatod nekiugrasztani, ülj nyugodtan a másik ölébe, legalább megismer két szerencsés férfi még ma..minkettő telihányja a hajadat, ez garancia..

25F

2019. jan. 11. 18:05
 24/31 anonim ***** válasza:
45%
Szeretné az egód a balhét,mi? Mindenkinek eldicsekednél hogy érted összeverekedet két férfi.
2019. jan. 11. 18:06
 25/31 anonim ***** válasza:
40%
Mondjuk a 22-es is megérdemelné, hogy kitéokedjék a nyelvét, ilyen szövegért, hogy "kis csíra" meg hol van a másik a férbéhez képest. Ugyan már, kis csillag, mi a te férjed? Valami isten? Nem, ugyan olyan senki halandó, mint bárki más.
2019. jan. 11. 19:28
 26/31 anonim ***** válasza:
Ja, ne állatiasodjunk el! Pont elég értékes ember halt meg fiatalon párbajban, nem kell pusztítani magunkat!
2019. jan. 11. 19:35
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Az én férjem a világ legtökéletesebb pasija kisbarátom!! :))))
2019. jan. 11. 19:45
 28/31 anonim ***** válasza:
"A világ legtökéletesebb pasija", de csak szerinted! :)
2019. jan. 11. 19:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi folyik itt Gyöngyösön?
2019. jan. 11. 19:56
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, írd majd ki, mi történt a bulin, halálra röhögtem magam a sztorin, miközben nem akarom elhinni, hogy komoly, hogy azt várod, hogy az alkohol hatására a pasid nekimegy a másik fickónak.
2019. jan. 11. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!