Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el, hogy legyen balhe?
Figyelt kérdés
Volt egy pasi aki rammozdult a barati tarsasagunkban es nekem ez nem jozt be, most lesz egy buli ma este ahol ott lesz o is es a pasim is, akartam hogy rendezze le ott ot, de o azt mondza hogy neki nem er ez annyit meg nem is lenne ra indoka hiszen nem eroszakoskodott csak beprobalkozott nalam. De amugy tudta, hoy van baratom! Pasik nektek nem erne a baratnotok tenyleg annyit, hogy kicsit legalabb elbeszelgettek kettesben az illetovel?2019. jan. 11. 17:10
11/31 A kérdező kommentje:
Nem viselkwstem sehogy de mindegy, majd ma este ha isznak lehet beszelhetek kettesben a masik pasival hatha eszbekap a parom.
2019. jan. 11. 17:32
12/31 anonim válasza:
Mit vársz, verje meg? Attól lesz jobb az önérzeted? A párodnak helyen van az esze és a vérmérséklete is, hogy nem balhézik, neked viszont a fejedben nincsenek helyén a dolgok. Nő vagyok, de ebben a helyzetben nem várnám el a paromtol hogy balhezzon, és esetleg a saját testi épsége is veszélybe kerüljön. Lekoptattad a csávót, ennyi. Fejezd be a hisztit.
26N
13/31 anonim válasza:
"majd ma este ha isznak lehet beszelhetek kettesben a masik pasival hatha eszbekap a parom."
Úristen, te beteg vagy.
14/31 anonim válasza:
Pofám leszakadna, ha a párom azon balhézna, hogy egy másik pasinak is bejövök... Értelmes ember nem akad ki ilyenen. Igazi proli vagy ha ilyesmit vársz a párodtól. Nálunk csak a putris cigányok intézik így a dolgokat, de még azok se mindig. Normális embernél szakítóindok ha a párja úgy reagál le egy ilyen szituációt, hogy verekedni akar.
15/31 anonim válasza:
A párodnak valóban elkelne, hogy észbe kapjon, csak nem azért, amire te gondolsz.Remélem sikeres lesz a terved, utána meg kivág oda, ahová való vagy.
16/31 anonim válasza:
Ja még h nem vagy ribi, direkt húzod mind kettőt mert élvezed,az ilyen lepődik meg ha őt vágják szájba jogosan akkor meg jaj szegény bántalmazott nőci,és ezt ugy mondom h bántalmaztak,de téged én is leosztanálak aztán kivágnálak,gondolom a pasik fizetik a fogyasztásodat a szórakozóhelyen......
17/31 anonim válasza:
Bele kapnék az eszedbe egy motoros láncfűrésszel, te buta liba :D
32/f
18/31 anonim válasza:
Mit beszelgessek egy ilyen igényű nő miatt ? Egy szót se ér.
19/31 anonim válasza:
Ja en is remélem hogy észbe kap nemcsak te.:)
De félek hogy olyan sötét mint te :)
20/31 anonim válasza:
Na ilyenek járatják le a női nemet.
Neked a tirpák egy megtisztelő jelző.
Ilyen nővel ne találkozzak soha mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!