Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy egyszer szeretnék elutazni Japánba?
Ez nem olyan dolog szerintem amin ki kellene akadni. Ezt nyugodtan kellene tudni bárki tudtára adnod. Szerintem ebben nincs semmi. Maximum félthetne a repülőzés végett.
Én is annak idején 2013-ba, elkezdtem japánul tanulni egyedül, csak közbe jött egy kapcsolat, ami igazából bár ne lett volna. Mondjuk nem hiszem, hogy valaha is kijutottam volna.
“A mocsok bálnazabáló ferdeszeműekhez? Szó sem lehet róla, azonnal szakítok!”
Vagy mitől félsz?
Btw, ez a felnőtt kapcsolati rovat, aki ennyit nem tud segítség nélkül megbeszélni egy felnőtt kapcsolatban, azzal valami komoly gond van
#4: és akkor mi van?
Nem értem, komolyan, hogy mi a gond.
"Egyszer el szeretnék jutni Japánba!"
Na valahogy így!
-Laccciii, vigyé' má' Japppánbaaa, nekem nincs pénzem repülőjegyre!
-Menj csónakkal. Csak leereszkedsz a Dunán a tengerig, aztán elevezel a szigetekig. Problem?
-Laccciii, menj már a pitsábaaa...!
-Apropó, mi újság a Meidzsi-restaurációval? Elmúlt már? És kötelező a külföldiekre is? Miért baj, hogy a restauráció során Japán megnyitotta kapuit a világ felé, létrehozták az első alkotmányt, minisztériumok alakultak, létrejött az első parlament, az iparban és az oktatásban is jelentős fejlődés mutatkozott?
-Ééén nem a politikai eredményekért akarok Japppááánbaaa menni, hanem kvarcóráért.
-Kvarcóráért!? Akkor neked nem repülőjegy kell, hanem jegy időutazáshoz. Miért nem evvel kezdted? Tessék. És egy a visszaútra is.
-Laccciii, menj már a pitsábaaa, ez két darab békávé jegy!
-Csak elbumlizol a legközelebbi kínai piacra, az épp olyan érzés, mintha újra a nyolcvanas években lennél. Nem? Semmi nem lett azóta feléújítva, a kínálat pedig -de ezt hagyjuk is. Nos, mikor indulsz? Ja, és hozz nekem egy moncsicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!