Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó semmi a páromnak amit csinálok?
Hát ez attól függ, hogy milyen régóta vagytok együtt, és milyen régóta csinálja azt, hogy minden értelmetlen apróságba beleköt.
Ha már sok-sok éve együtt vagytok, és ez az utóbbi időben szaporodott meg, erősödött fel, akkor az egy elég rossz előjel. Ha még viszonylag friss a kapcsolat, akkor talán nem olyan nagy a baj.
Ha megírod kb. mióta vagytok együtt és mióta megy ez a mindenbe belekötés, írok bővebben.
Volt ilyen ember az én életemben is. Mindkettőnek az volt a célja ezzel, hogy irányítson meg hogy úgy érezze, hatalma van fölöttem. Olyan is van, aki energiavámpír és ilyen marhaságokkal akarja magára terelni a figyelmet.
Sokat kezdeni nem tudsz vele, hiába oltod le, a sértődés után ugyanúgy folytatja.
Szerintem nem érdemes egy ilyen emberre időt pazarolni.
2-es vagyok, köszi az infókat. Azt írod két éve vagytok együtt, és kb. egy éve van ez. Szerintem az a helyzet, hogy egy évig tartott nála az a bizonyos rózsaszín köd, míg a másik tökéletes, amíg nem vesszük észre annak egyetlen hibáját sem, csak a pozitívumokat. Viszont ahogy eloszlott a rózsaszín köd, meglátta a valóságot, miszerint ti nem illetek össze, ő pedig már nem szeret téged vagy igazából sose szeretett, csak eddig a hormonok elhitették vele az ellenkezőjét.
Ilyen értelmetlen apróság miatt csak akkor szokták rendszeresen, megállás nélkül piszkálni a másikat, ha már nem szeretik. Szerintem ahhoz túl gyáva, hogy bevallja, már nem szeret. Lehet még saját magának sem meri bevallani. Nem kell ezt szándékosnak felfogni, ez tudatalatti viselkedés, amolyan önvédelmi mechanizmus, amivel szép lassan eltávolít magától, mert nem érzi jól magát veled.
Én se vagyok mindenható, hogy ilyen kevés információból megmondjam a tutit, csak egy lehetőséget vázoltam fel. Üljetek le, beszéljétek meg ezt a problémát, és nektek kell érezni, eldönteni, hogy ezen tud-e változtatni vagy egyáltalán értelmes-e folytatnotok vagy még most váljatok külön békében, mielőtt teljesen kicsináljátok egymást.
(Ha sokkal több ideje lettetek volna együtt, pl 8-10 éve, és ez egy új dolog, akkor inkább arra gyanakodtam volna, hogy van valakije. Ha meg már a kezdetektől fogva ez lett volna, akkor meg arra, amit többen is írtak, hogy ilyen a személyisége, ennyire rugalmatlan, ennyire nem tud elfogadni másokat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!