Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok ilyesmivel hülyéskedni a párotokkal? Túlreagáltam?
Néha olyan helyzetbe kerülök a párommal, hogy csak bámulok és azon gondolkodok hogy legszivesebben behúzzak neki vagy csak nevessek vele a hülye viccein.
Ezért kiváncsi vagyok ti hogyan reagálnátok hasonló szituációkban. Én vagyok a nő, 22 és a párom 27.
Császár a vezetéknevem, amit szivből utálok és úgy nőttem fel, hogy folyton csúfoltak miatta, amire érzékeny vagyok, ezt ő is tudja.
Mégis egy este amint ültünk az ágyban elkezdett becézgetni pl császárka, kiscsászár... )
Mondom erre, hogy velem nem csúfolkodni kéne hanem szeretni és udvarolni(utaltam ezzel arra, hogy ritkán kedveskedik már mióta hosszútávú a kapcsolatunk)
Erre folytatta a szúrkálódást és visszavág:'miért, ki vagy te? császárlány?' Erre már elég morcos fejet vágtam és ő folytatja:'nem is vagy te senki' -röhögés-.
Nos én ezt elég komolyan vettem, majd jött ölelgetni és 'hisz tudod hogy szeretlek'.
Még olyanok, hogy mondok neki valamit és az a válasza, hogy 'peeersze' hitetlenkedve majd röhögve. Vagy megkérem, hogy mosogasson el, miután én megfőztem a vacsit, integet, hogy nem, majd rá kis időre mégis megcsinálja. Sőt, bármikor kérdem, hogy 'jó?' integet, hogy nem, nem csinálja meg,majd elkezd röhögni és később megcsinálja. Mindezt azért, hogy bosszantson vele, vagy viccesnek tartja.
Ehhez hasonló szituációk, beszólások történnek, melyek önmagában sértőek és tiszteletlenségre utalnak, de ő humoros kontextusban próbálja mondani és állitólag viccnek szánja.
Remélem értitek.
Sokkal jobban vágynék egy 'rendben drágám, meglesz' vagy valami kedves bókolásra a(z állitólag) viccesnek szánt beszólások helyett, de nem érti meg.
Tényleg én veszem túl komolyan és nem kellene gondolkozzak ilyen semmiségeken, hisz nem lehet mindig 'szivecskémezni meg drágámozni'? Vagy okkal érzem tapintatlan tahónak őt?
Ezen kivül minden rendben a kapcsolatunkban, sok időt töltünk együtt, tervezgetünk haladunk előre közös tervekkel.
Isteni poén lenne ha az első baba "császár"metszéssel jönne a világra :D
Szegény palid halálra röhögné magát...szóval nem kívánom se neked h özvegy légy sem a gyereknek az apa nélküliséget sem a párod halálát.
Semmi csúnya nincs abban amit csinál szórakozik játszik veled.Örülj neki h veled foglalkozik.És amit leírtál mikor veled poénkodott az ágyban azt inkább találom aranyosnak mint sértőnek.
Mosogatás kérésben meg jobb lenne ha nemet mondaná majd nem teszi meg?vagy ha persze drágám máris megteszem azt pont nem csinálja meg?
Nálunk is alap, hogy ha megkérjük egymást valamire, akkor a válasz "NOPE", majd persze nekiállunk és megcsináljuk. :D
Nevekkel mondjuk nem viccelődünk, de szoktuk egymást "bosszantani", én Sántikának hívom őt, ő meg engem Pukkancsnak, ezekkel viccesen utalva a hibáinkra. Más dolgokkal is húzzuk egymás agyát, beszólogatunk, trollkodunk egymással. :D
Nálam valahogy alap, hogy legyen lazaság és humor a kapcsolatomban. Szeretünk romantikázni, de szerintem hamar az agyunkra menne a folytonos nyálaskodás.
Csak most volt időm elolvasni ezt a meglepően sok választ :D köszönöm szépen!
Néhány válasz utalt arra, hogy túl komoly lennék.. erre nem tértem ki, mert igy is hosszú lett, de amúgy én is imádok viccelődni és szeretem a humort! Ha van a közelben, mindig elmegyünk humorestekre, egy-egy mémen is széttudom röhögni magam és vele is szoktam csipkelődni.
Igazából az ilyen tiszteletlenségre utaló mondatok miatt üti nálam a biztositékot. Pl ez a " nem vagy te senki" mondat nem illik számomra a vicc kategóriába... Illetve a nevemmel való hülyéskedést, hogy kiskori úgymond fájó pont számomra, már az elején tisztáztuk, és szó szerint úgy mondtam neki, hogy szeretek viccelődni de ez nálam érzékeny dolog és ezzel ne poénkodjon. Ha jól emlékszem nem egyszer kértem.
Négy éve vagyunk együtt. Eleinte nem volt ilyen, talán mióta hosszútávú lett a kapcsolatunk és elkényelmeskedett benne azóta egyre tiszteletlenebb(mármint én annak érzem)
Talán azért is fájnak ezek a dolgok akár viccből is(nemvagy te senki) mert ezt kibirja mondani de pl néha komolyan azt nem mondja, hogy a mindene vagyok és egyéb kedvességek. Tehát viccből mond csúnyábbakat ,de komolyan meg nem bókol már ennyit, mint amennyi tiszteletlenséget mond viccből(?)
És igen, verekedni is szoktunk és nem hagyom magam :D
Miért, mit kellene tennem? Mitől lesz valaki nő, a meglátásod szerint?
Ne viccelődjek a párommal, hanem legyek rideg, komoly és fennhélyazó?
Nem heccből kérdem, hanem komolyan, hogy te mire érted.
Megmutattal egy masik vegletet, kivalo...
Gondold vegig alaposan hogyan jatszanak egymassal a fiuk. (Nem a ferfiak, a fiuk.) Lokdosodnek, vicces vagy gaz beceneveket adnak egymasnak, kemenyebbek egymassal. Kardoznak, lovoldozos jatekokat jatszanak egymassal, az agresszio egy bizonyos szintig az eletuk resze. Es ez tok normalis, egeszseges, ilyen durvabb jattekokkal fejlodnek a fiuk.
De ha ugyanigy bannak egy lannyal, novel az nem normalis.
Es hogy lehet lanypajtibol nove valni? Erre meg senki nem tudott egy kommentbe belefero valaszt adni... Az biztos, hogy egy parcsere szukseg lesz hozza. Aki mellett csak egy lany vagy amellett nem fogsz nove valni.
Amugy van meg egy jo indikatora a noiessegnek. Apukad is verekszik anyukaddal? Apukad is kinos beceneveket aggat ra? Mondjuk hivja ot husinak, amikor tudja, hogy anyukad a menopauza miatt felszedett par kilot es szegyelli?
Ha a sajat eletedtol elvonatkoztatsz es korulnezel, vagy akarcsak megnezel egy tok atlagos romantikus vigjatekot Jennifer Anistonnal abban ugy bannak a nokkel, mint veled?
A meltosag nem egyenlo a ridegseggel. Gondolkodj arnyalatokban, ne vegletekben.
Utolsó, vegyél be egy nyugtatót
.Kérdező, amit a párod csinál, valóban tiszteletlen , úgy tűnik élvezi, ha érzelmileg uralkodhat rajtad, ami nem éppen egy előnyös dolog. Ha az elején tisztáztad és tobbszor elmondtad, hogy ne gunyolodjon a neveden, akkor abbahagyná. Már ha tisztelne . A "nem vagy te senki" - beszólása is eléggé aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!