Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagynom kéne a páromat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynom kéne a páromat, hogy elmenjen a koncertre?

Figyelt kérdés

A barátommal már több éve együtt vagyunk. Fiatalabb korában ő nagyon nagy rocker volt, 15 éves kora óta állandóan koncertekre járt a haverjaival. A kapcsolatunk elején sokszor én is mentem velük, de számomra mára már inkább fárasztó a sok részeg, üvöltve verekedő ember, mint szórakoztató. Eleinte nem szóltam azért sem, ha külön ment. Aztán a haverjai is szépen lassan párra találtak, ők már nem is járnak egyáltalán. De a páromnak van egy szigli haverja és állandóan vele jár, de többször ment már nélküle is, nem érdekli. Ha el akart menni valahova, már meg se kérdezte, vagy ha megkérdezte, nem érdekelte mit mondok, akkor is elment. Nekem ez már annyira nem fért bele, hogy szakítani akartam, na erre visszább vette magát egy kis időre.

Most Whitesnake koncertre akar menni a haverjával. És nem tudom, hogy ez belefér-e így, hogy már 30 éves... Én már nagyon unom ezt, ilyen idősen már komolyabb dolgokra kéne koncentrálnia, de az nem megy neki... Mit gondoltok? Jogosan haragudnék, ha elmenne?

2019. jan. 8. 18:48
1 2 3 4
 31/36 peca1000 ***** válasza:
100%

Kedves kèrdező!

Mit jelent az, hogy állandóan?

Számszerűsítenéd a gyakoriságát?

2019. jan. 8. 20:41
 32/36 Rockarc ***** válasza:
74%

Kerdezo. En is rockernek szulettem, van ket gyerekem, mar ok is jonnek velem, megszerettek. Lassan mar ok lesznek azok, akik ki nem hagynak 1 koncertet sem, es en fogom kiserni oket. Ez nem komolysag kerdese. Ja es nyaron pedig fesztival van. Ez egy eletforma, amit te mar nem toleralsz.

42F

2019. jan. 8. 21:01
 33/36 anonim ***** válasza:
70%
23# akkor mégiscsak igaza van a 22. válaszolónak.... Nem értem meddig akartok vergődni ebben a kapcsolatban, mikor egyértelmű, hogy kudarcra van ítèlve.. Nem értem miért gondolod, hogy fel fog nőni /ki fog nőni ebből valaha is... Max kicsit visszafogja magát, hogy ne legyen hiszti.. De ennek meg semmi értelme. Ti nem illetek össze, nem vagytok egy hullámhosszon.
2019. jan. 8. 21:17
 34/36 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, keress magadnak egy olyan pasit, akit kedvedre csicskáztathatsz és semmi élete!

Ritka egy hárpia vagy a megnyilvánulásaid alapján, annyi szent.

Szerintem szakítsatok, mert megérdemel egy olyan nőt, aki elfogadja a kedvelt szubkultúrájával együtt.

2019. jan. 9. 00:16
 35/36 anonim ***** válasza:
85%

Istenem. Attól, hogy szereti a zenét és néha koncertre is megy nem lesz kocsmalakó, lecsúszott alkesz.

Nyári paddy koncerten (nem késő este mielőtt felháborodna valaki, hogy gyereknek ágyban a helye) a világ legcukibb dolga volt az elsősorban, szülei nyakában csápoló, headbangelő 3-4 éves forma kislány. Valahogy kétlem, hogy sz-r szülei lennének... Sőt a közös bulizás, zenei ízlés még közelebb is hozza a gyerekkel a szülőket.

2019. jan. 9. 01:15
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is járok koncertekre. Időszaktól függ, van amikor 3 hónapig nincs semmi érdekes van amikor hetente kétszer is van. Nyáron majdnem minden fesztiválra elmegyek egy-egy érdekesebb napra. Párom soha nem szólt ezért. De ha téged ennyire és ilyen régóta zavar, akkor miért nem keresel egy hozzád illőt? 27/N
2019. jan. 9. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!