Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagynom kéne a páromat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynom kéne a páromat, hogy elmenjen a koncertre?

Figyelt kérdés

A barátommal már több éve együtt vagyunk. Fiatalabb korában ő nagyon nagy rocker volt, 15 éves kora óta állandóan koncertekre járt a haverjaival. A kapcsolatunk elején sokszor én is mentem velük, de számomra mára már inkább fárasztó a sok részeg, üvöltve verekedő ember, mint szórakoztató. Eleinte nem szóltam azért sem, ha külön ment. Aztán a haverjai is szépen lassan párra találtak, ők már nem is járnak egyáltalán. De a páromnak van egy szigli haverja és állandóan vele jár, de többször ment már nélküle is, nem érdekli. Ha el akart menni valahova, már meg se kérdezte, vagy ha megkérdezte, nem érdekelte mit mondok, akkor is elment. Nekem ez már annyira nem fért bele, hogy szakítani akartam, na erre visszább vette magát egy kis időre.

Most Whitesnake koncertre akar menni a haverjával. És nem tudom, hogy ez belefér-e így, hogy már 30 éves... Én már nagyon unom ezt, ilyen idősen már komolyabb dolgokra kéne koncentrálnia, de az nem megy neki... Mit gondoltok? Jogosan haragudnék, ha elmenne?

2019. jan. 8. 18:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%
Hát, tudod, ennyi ember ritkán téved. Szerintem jobb nőt érdemel a párod.
2019. jan. 8. 19:42
 22/36 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy kiveszem, itt nem a koncert a probléma gyökere. Az igazi probléma, hogy Te már szeretnél feleség és anya lenni, a párodnak viszont esze ágában sincs nősülni és gyermeket vállalni. Ezt kellene megbeszélnetek. Csak nem mersz belekezdeni, mert félsz (talán tudod is), hogy szakítás lenne a vége, így inkább csendben maradsz, tűrsz, magadban őrlődsz, és vársz a csodára. Ne haragudj, ha kemény voltam, és javíts ki bátran, ha tévedek.
2019. jan. 8. 19:44
 23/36 A kérdező kommentje:

"Ahogy kiveszem, itt nem a koncert a probléma gyökere. Az igazi probléma, hogy Te már szeretnél feleség és anya lenni, a párodnak viszont esze ágában sincs nősülni és gyermeket vállalni."

Téves. Akar gyereket. De én nem akarok, mert még ő is egy gyerek.

Attól tartok, hogy ezzel az életmóddal ő is olyanná fog válni, mint azok az 50 éves emberek, akik a füstös kocsmákban sörrel a kezükben kapaszkodnak a zenegépbe és "koncerteznek", közben a világukról nem tudnak.

Én ezt nem szeretném. Mondtam neki, ha neki az a fontosabb, akkor menjünk szét, aztán tőlem azt csinál amit akar. Ő nem akar szakítani, de én meg nem akarom idegeskedéssel leélni az életem és az ő "anyja" is lenni.

2019. jan. 8. 19:55
 24/36 A kérdező kommentje:
#21 Nem is ismersz. Csak annyit tudsz, hogy nem tetszik, hogy a párom állandón koncertekre jár. De hidd el, más nőnek sem fog tetszeni, aki egy komoly társat szeretne maga mellett tudni.
2019. jan. 8. 19:56
 25/36 anonim ***** válasza:
22%

Tehát te nem tartod magad komoly nőnek? Mert mégis ezzel a pasival vagy, aki komoly nőnek nem kell?

xD

2019. jan. 8. 19:59
 26/36 A kérdező kommentje:
Én azt mondtam, hogy más nőnek se tetszene, ha a párja állandóan koncertekre járna. Nekem se tetszik, ezért is vetettem fel a szakítást. Mi ebben a bonyolult?
2019. jan. 8. 20:03
 27/36 anonim ***** válasza:
66%
Persze. Te azt akarod, hogy azt csinálja, amit te akarsz. De ez nem így működik. Szerencsére.
2019. jan. 8. 20:05
 28/36 anonim ***** válasza:
71%
Hát ne haragudj de nőként én úgy gondolom, hogy a párom oda megy ahova akar. És igen, ennyi ember nem téved. Egyszerűen nőként sem értem, hogy mi a franc a probléma azzal, ha eljár valami olyasmit csinálni amit szeret... Ebben a kapcsolatban te vagy az, akinek még csak gondolnia sem kéne komoly kapcsolatra ilyen mentalitással. Egy kapcsolat nem attól érett és komoly, hogy otthon ültök és csak heti egyszer megy el mindenki a hobbijával foglalkozni. Annak, hogy ki hova járkál semmi köze nincsen a kapcsolat komolyságához. Női szemmel is ugyan olyan gyerekes, hisztis kislánynak tűnsz mint a férfiak szemében.
2019. jan. 8. 20:09
 29/36 anonim ***** válasza:
87%

"Most Whitesnake koncertre akar menni a haverjával. És nem tudom, hogy ez belefér-e így, hogy már 30 éves"

Egy kollégám 60(!) felett van, és még külföldre is elutazik egy jó rock koncertért. Amúgy felelősségteljes, komoly beosztásban dolgozó családos ember. Nem értem a logikád.

Ha téged nem érdekel, mást se érdekeljen?

2019. jan. 8. 20:11
 30/36 anonim ***** válasza:
58%

Nő vagyok, de egyáltalán nem értek egyet veled kedves kérdező.

Az, akinek van egy hobbija, ami történetes nem olyan nyugalmas, otthonülő tevékenység, mint az olvasás, nem lesz azonnal gyerekes, felelőtlen, de még részeges sem. (Vagy tapasztaltad a párodon, hogy ilyenkor alaposan felönt a garatra? Mert ha igen, nem a koncerttel van a gond, hanem azzal, hogy iszik..) Az én szüleim sem ültek mindig itthon hétvégén, édesanyám mai napig eljár édesapám nélkül koncertekre. A családi életünkre ez nem volt befolyással, legalábbis én sosem érzékeltem. Egyébként pedig mindenkinek kell egy kis mozgástér, valami, aminek a segítségével kieresztheti a fáradt gőzt. Van, akinek ez a videójáték, van, akinek a rockkoncert, van, akinek a futás.

Szerintem picit túlreagálod, elvégre nem gyerek ő, tud felelni magáért... (Hacsak nincsen más tapasztalatod, pl balhéba keveredik, megverik... Ha eddig ilyen nem volt, szerintem nyugodtan szemet hunyhatnál a dollg felett)

2019. jan. 8. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!