Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Elmegyek bulizni/koncertre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elmegyek bulizni/koncertre és kész" Normális viselkedés ez, miközben tudja hogy megbánt vele? Régen nem volt ilyen.

Figyelt kérdés
Tudja hogy nem vagyok társasági ember, irtózom az ilyen programoktól. A kapcsolat első évében, ha a barátai elhívták, akkor kérdezte hogy lenne e kedvem elmenni velük ide, oda, és ha nem volt, akkor inkább lemondta és terveztünk olyan programot amit én is szeretek. Mostmár együtt élünk, és egyre jobban érzem a változást. Kezdetben csak elment mondjuk egy koncertre, engem itthon hagyva egyedül, annak ellenére hogy nekem ez rosszul esett, és ezt tudta is. Mostanra már ott tartunk, hogy kijelentette, hogy elmegy egy több napos ottalvós autós találkozóra, és hozzátette hogy nem érdekli mit szólok hozzá, elmegy és kész. Miért jött velem össze egyáltalán ha tudta hogy otthonülős vagyok? Amúgy szívesen elmegyek beülni valami nyugis helyre iszogatni vele és a barátaival, vagy egymás otthonában is szerveztünk összejövetelt sokszor, tehát nem arról van szó hogy antiszociális vagyok, és ezek a programok eddig elegendőek voltak neki. Viszont az ilyenek hogy buli, koncert, bármilyen tömegrendezvény, számomra nem jönnek be, és ezt jól tudja. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy direkt választja ezeket a programokat mostanában, és álszenten megkérdezi hogy elmennék e vele, de úgyis tudja hogy nem lesz a válasz, így nyugodt lelkiismerettel becsapja az ajtót maga után, hogy hát ő elhívott. Lehet hogy nő van a dologban? Vagy csak nem vagyok már fontos neki? Nem sok közös időt tudunk együtt tölteni a munkarendünk miatt, de ő ezeket az időket inkább ilyen különprogramokra fordítja.
2018. aug. 5. 14:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Már ne is haragudj de iszonyúan nevetséges vagy. Miért ne mehetne ő el azért egy koncertre mert te otthon ülős típus vagy? Mindig téged kellene őriznie? Össze vagytok nőve? Mi az hogy rosszul esik? Az esik rosszul hogy a barátod jól érzi magát/kikapcsolódik?
2018. aug. 5. 14:59
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Te miert jottel vele ossze, ha tudtad h nem otthon ulos tipus?

O korlatoz teged abban amit te szeretsz vagy csak te szeretned a szoknyad mellett tudni?

Az elmegyek es kesz viszont arra utal h mar nem fontos neki h mit gondolsz errol.

2018. aug. 5. 15:04
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Te nem vagy normális,úristen. ....
2018. aug. 5. 15:27
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Te aztan nem vagy itt senki,mit korlatozod a párod??? Ki vagy te hogy megmondd hova mehet es hova nem? Akar egyedül is!!!!! Ha igy folytatod lesz egy lyuksógornőd kisanyám.
2018. aug. 5. 15:30
 5/19 anonim ***** válasza:
29%
Szervezzetek közös programokat ez nem megoldás hogy otthagy téged egyedül. Párod részét is megértem hogy érdekli ez el megy de ha ilyen gyakori az eset érdemes elbeszélgetni a témával kapcsolatban.
2018. aug. 5. 15:39
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem egy felnőtt párkapcsolat. Te nem fejlődtél ki. Egy másik embernek te nem mondod meg, hogy hova menjen. Örülj neki, hogy a kapcsolat elején jobban tolerálta az antiszociális hajlamaidat. Neked valami buckalakó való. Vedd már észre magad kislány...
2018. aug. 5. 15:47
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

Te nem egyszerűen otthonülős vagy, hanem egy korlátozós majom. Simán meg lehet fordítani a rendkívül intelligens kérdésedet, hogy te ugyanígy tudtad, hogy szeret eljárni. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ráakarod kényszeríteni a te életstílusodat, elvárod, hogy mindenről lemondjon érted és csak úgy lehessen szórakozni, ami a kis érzékeny lelkivilágodat nem bántja.

Vagy elengeded bulizni zokszó nélkül, vagy mész vele, hiszen tudtad milyen ember. Amíg nem atomrészeg, nem ku rvázik, nem verekszik csak élvezi a zenét a barátaival addig szerintem nem sok jogod van neki megtiltani az ilyesmit. Vagy legközelebb légy egy kicsit érettebb és magadhoz hasonló párt válassz.

2018. aug. 5. 15:49
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Szóval akkor TE úgy gondolod, hogy mivel együtt vagytok, ezért Ő mondjon le olyan dolgokról, amiket ő szeret.

Ennyi erővel TE add fel a nyugis estéket és menj el vele konvertekre, ugyanennyi joga lenne ezt kérni, mint neked. Mert ha szeretnéd, akkor elmennél vele és elfogadnád, hogy őt ezek is érdeklik. Omg...

2018. aug. 5. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem halnál bele ha elmennél vele néha ő is maradt már otthon a kedvedért. Miért ne mehetne el koncertre, ha az a banda jön akit szeret csak azért mert te remete vagy?
2018. aug. 5. 16:01
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Remélem, mielőbb szakít veled és keres értelmes nőt. :)

Mondom ezt otthonülősként.

2018. aug. 5. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!