Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségre utal ez a viselkedés?
Hogy az ilyen ember mit vár a másiktól? Ő miért nem fogja fel hogy ez a másikfélnek érzelmileg kegyetlen nehéz? Én is gyerekes vagyok de meg néha mesét nézek de így párkapcsolatba hogyan lehet viselkedni?
Egyszerűen fogja magát és eltűnik. Meg fenyegetőzik hogy ne szakítsak vele. Meg direkt félténykennyé tesz. Aztán azt se tudtam hogy hogyan viselkedjek vele. Se egy puszi se egy semmi se. Ha szépen beszéltem vele meg se mozdult. Állandóan titkolni kellett a kapcsolatunkat a munkája miatt.
"Hogy az ilyen ember mit vár a másiktól?"
Azt, amit megkapott. Vele voltál? Igen. Minek legyen más, ha így is van valami balek, aki elviseli?
"Ő miért nem fogja fel hogy ez a másikfélnek érzelmileg kegyetlen nehéz?"
Felfogja, maximum nem érdekli. A másik fél mazochista, ha egy hétnél tovább elviseli. Ez pont annyira a másik fél hibája is.
"Én is gyerekes vagyok de meg néha mesét nézek de így párkapcsolatba hogyan lehet viselkedni?"
Együtt voltatok, szóval könnyen lehet így viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!