Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen személyiségre utal ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen személyiségre utal ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Amikor még nem voltunk együtt a párommal akkor volt a szülinapja és utólag elvárta hogy felköszöntsem. Meg szakítottam vele és azt dörgölte az orrom alá hogy kimaradtam egy színházi programból amiről nem is tudtam. Én is elmentem egy pár helyre de csak a családdal és szóltam neki. Plusz hiába kértem hogy találkozzunk vissza se írt. Mindent elvárt szerintem vagy nem tudom milyen viselkedés ez.

2018. máj. 27. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyerekes.
2018. máj. 27. 17:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg olyat írt ki a kép tetejére hogy na ebből is kimaradtál. Meg nnaa. Meg mit szólsz meg ilyenek. És tudta hogy nagyon rosszul esett hogy nem találkozhatunk. Meg én hiába közeledtem felé semmi. Meg tudta hogy szeretem a gyerekeket és szándékosan egy kisgyerekkel az ölében fotózkodott le.
2018. máj. 27. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de sosem értettem az ilyet UTÓLAG. Ha már a kapcsolat alatt is így viselkedett, akkor miért nem szakítottál vele egyből? Nekem valahogy nem lenne képem más negatív dolgairól beszélni, ha ÉN voltam mellette és ÉN tűrtem el.
2018. máj. 27. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért mert egyszerűen próbálom mégérteni hogy milyen személyiségű egy ilyen ember meg hogyan lehet valaki ilyen rossz indulatú? Eleinte tetszett de teljesen megkattant közben azt hitte hogy játszok vele. És ha valamit nem értett akkor nem megkérdezte hanem egyből hisztizett.
2018. máj. 27. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A választ leírtam: Gyerekes. Mire vagy még kíváncsi?
2018. máj. 27. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Hogy az ilyen ember mit vár a másiktól? Ő miért nem fogja fel hogy ez a másikfélnek érzelmileg kegyetlen nehéz? Én is gyerekes vagyok de meg néha mesét nézek de így párkapcsolatba hogyan lehet viselkedni?

Egyszerűen fogja magát és eltűnik. Meg fenyegetőzik hogy ne szakítsak vele. Meg direkt félténykennyé tesz. Aztán azt se tudtam hogy hogyan viselkedjek vele. Se egy puszi se egy semmi se. Ha szépen beszéltem vele meg se mozdult. Állandóan titkolni kellett a kapcsolatunkat a munkája miatt.

2018. máj. 27. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

"Hogy az ilyen ember mit vár a másiktól?"

Azt, amit megkapott. Vele voltál? Igen. Minek legyen más, ha így is van valami balek, aki elviseli?

"Ő miért nem fogja fel hogy ez a másikfélnek érzelmileg kegyetlen nehéz?"

Felfogja, maximum nem érdekli. A másik fél mazochista, ha egy hétnél tovább elviseli. Ez pont annyira a másik fél hibája is.

"Én is gyerekes vagyok de meg néha mesét nézek de így párkapcsolatba hogyan lehet viselkedni?"

Együtt voltatok, szóval könnyen lehet így viselkedni.

2018. máj. 27. 17:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Aztán teljesen belezavarodtam abba amit érzek. Azt se tudtam hogy most akarok-e vele lenni vagy se. Nekem ez az egész komplikált volt 😵😵😵
2018. máj. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!