Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális viselkedés?
ÚÚÚÚÚRISTEEEEEENNN!!!! 😯
Ez durva, szakits, dobd ki, keress mast, csald meg, hasznald ki anyagilag, tedd tonkre erzelmileg!
En ezt nem hagyam...😂😅
Oké, odaképzelem a saját félelmem. Pl. félek a fogorvosi fúró hangjától. A volt barátnőm körmözött és van egy olyan csiszolója vagy mije, aminek tök hasonló a hangja. Egyszer csinálta előttem és felállt a szőr a hátam, mondtam, hogy ez engem nagyon zavar. Nyomta még egy kicsit és viccelődött... És ekkor... Tovább éltünk boldogan. Történet vége.
Az nem normális, hogy ilyen apróságon ennyire kiakadsz.
A szalmonella hányással és hasmenéssel jár és a tojásban és húsban is megtalálható, ha fertőzött...
Az, hogy más minden szemetet összeeszik nem nagyon érdekel, szerintem Bartos is hetente 3x összecsinálja magát, de attól még nem ez a követendő példa számomra.
Szerintem mindenkinek vannak ilyen fóbiái, nekem ez. Persze, jobb lenne nélküle élni, de még jobb lenne, ha nem heccelne ezzel az, akivel együtt élek.
Omg:Ddd
Nekem is vannak elcseszett fóbiáim, például rettegek a fokhagymától és a nyers hústól, de ez azért már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!