Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális viselkedés?
1. Mert ő alszik.
2. Szerintem nem kérdés, hogy szerinte normális viselkedése-e, ha már megcsinálta.
Nem nagyon zavarta a dolog, amikor mondtam neki, hogy nem 100-as, annyit válaszolt csak, hogy ezek szalmonella mentes tojások már. Mondom, hogy hát nem, mert a boltban nem kezelik őket ellene. Kicsit elgondolkozott, de pont hívták utána telefonon így annyiban is maradt a téma.
Azért, mert nem eszem nyersen tojást miért táplálkoznék fénnyel? Ettem a később kisült fasírtból, mert csak a nyers tojástól és az attól elkapható dolgoktól undorodok.
De barátom szerintem már etesett a ló túloldalára ilyen szempontból. Ő olyan helyen dolgozik, ahol szó szerint minden szaros és ott is simán eszik kézmosás nélkül, pedig az igen fertőző coli baktériumról még szó sem esett, ami náluk tizedeli az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!