Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animékben milyen személyiségre...

Animékben milyen személyiségre utalnak a különböző hajszínek?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne, mivel legtöbb animében sok féle hajszínű karakter van és azt hallottam, hogy mindegyik hajszínnek van valami jelentése.

Sajnos sehol nem találtam ezekről információt, ezért remélem, hogy ti tudtok segíteni.

2016. júl. 16. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen általánosság, hogy a szenvedélyesebb karaktereknek vörös, piros, rózsaszín stb haja van (pl Yuno a Mirai Nikkiből, Emi a Hataraku Maou-samából). Ugyanúgy vannak példák a kék-lila hajúakról, akik általában csendesek és félénkek vagy csak simán távolságtartóak.

De ez nem mindig van így és a legtöbb esetben csak azért olyan a színe, mert "jól néz ki".

2016. júl. 16. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín szokott még a tsundere lányoknak is lenni.
2016. júl. 16. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 16. 19:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen jól néznek ki, de általában mindig van valami szimbóluma, mint ahogy az első írta.
2016. júl. 16. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én csak mostanában kaptam rá az animékre, de feltűnt hogy a csendes, introvertált, akár titokzatos, ugyanakkor szép lányoknak fekete hajuk van.

Két yandere karakternek is pink (Gasai Yuno, Shimizu Megumi).

Na mindegy. Csak saját megfigyelések. Itt egy rendes cikk a témában:

[link]

2016. júl. 17. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!